Milf-Match.nl

Articles in Category: Slechte Ervaringen

Deel je ervaringen m.b.t. fake/nep-sites op het gebied van Erotische Dating.

Raindog

on zondag, 09 november 2014. Posted in Slechte Ervaringen

www.neukvoorniks.nl

alweer zo mooie site gevuld met nep profielen van vrouwen om je maar over de brug te trekken om credits te kopen. met een kaal account zonder enige info kreeg ik in 3 dagen tijd 120 (nep) berichten, zelfs toen ik mijn profiel tekst had aangepast met de woorden deze site is zo nep als sinterklaas reageerde er nog (nep) vrouwen met goh dit is het geilste profiel wat ik heb gezien, nou ik weet niet wat ze dan hebben gezien maar volgens mij ben je dan zelf echt blind. zelfs geen foto had ik op het profiel staan. Dus wees gewaarschuwd!

Datemetelkaar.nl

on donderdag, 06 november 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Datemetelkaar.nl NEP / FAKE

Bij deze sit ziet het er in eerste instantie goed uit maar pas op.Als je een afspraak maakt dan zal de afsprak nooit doorgaan of ze zijn ziek of belanden in het zieken huis De enige reden dat deze site er is is dst de eigenaar zo snel mogelijk geld vil verdienen DUS SCHRIJF JE NIET IN DIT IS ALLEMAAL FAKE ik heb er gewoon geen woorden voor gewoon criminelen. dit zou eens aangepakt moeten worden

Peter

on woensdag, 29 oktober 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Fake epassie.com

Epassie is puur bedrog,je vraagt 1 maand lidgeld en ze halen er 2 maand af ,de volgende maand doen ze dit weer ondanks diverse mails om lidmaatschap op te zeggen,ze antwoorden gewoon niet,ik heb al vele mails gestuurd maar geen antwoord. Weet iemand hoe ik dit kan stoppen !..

Roelie

on dinsdag, 21 oktober 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Cupidos.nl

Ziet er allemaal leuk uit, echter wanneer je je hebt aangemeld en betaald heb, krijg je geen enkele reactie meer. Ook erg nep. Het contactadres is trouwens een appartement welke al een tijdje te koop staat. Check Funda.

Jean paul

on zondag, 05 oktober 2014. Posted in Slechte Ervaringen

fake

Na een lang lidmaatschap zonder betalen by match wereld my toch laten vangen by 2 andere sites, redmatch, sex advertenties, 100€ verder en geen date, lijkt het mij onmogelijk om op deze manier een afspraak te maken! Ook is mijn profiel door andere sites gehackt! Ik heb geen profiel bij ,xspeurders en heb me hier niet aangemeld! Wel een massa berichten wat een knappe vent ik wel ben en dit zonder foto of wat dan ook! zeker helderzienden, ik ben een knappe vent! Ha! Ha! Ook worden echte profielen door het team van die sites gemanipuleerd tot zelfs echt lijkende e mail adressen! Ook op gewone sites! Deze wereld van daten is heel ziek! Identiteit diefstal, valsheid in geschrifte, met mensen hun kloten spelen enz. Goed voor jaren bak! POLITIE! DOE UW WERK! Ook werd een 15y. Oud profiel van mij gehackt om onschuldige meiskes op te lichten in putteke Rusland! Kazahloves@ yandex.ru. ik krijg nu gratis en voor niets mail en schoon foto's van meisjes uit kazakstan! Gelukkig voor hen is de persoon in kwestie nog niet dood en beschikbaar! t'ja, George Clooney is getrouwd he! Nu blijft alleen Jean paul over! Alleen is mijn interesse het nulpunt gespasseerd! Have fun!

pieterjuh

on donderdag, 25 september 2014. Posted in Slechte Ervaringen

marktplaatsvoorsex,flirtpunt,flirtplek en nog zoon 10 site zijn fake!!

zo gaat het in zijn werk. Wij zijn op zoek naar betrouwbare thuiswerkers, u kunt hier altijd terecht om aan de slag te gaan als operator. Bent u op zoek naar thuiswerk? Dan zou operator misschien een goede keuze zijn voor u. U beantwoordt als operator (erotische) berichten van mannen, dit doet u namens fictieve vrouwen. Het is de bedoeling dat u deze mannen zolang mogelijk aan de praat houdt, zij betalen voor deze berichten. U blijft volledig buiten het zicht als operator, de mannen weten niet wie u bent. U werkt namens niet bestaande vrouwen en daar wordt u voor betaald. Wij zorgen voor: - Een persoonlijke coach - Dat u in kunt loggen wanneer en hoeveel u maar wilt, er is geen rooster aanwezig - Een goede betaling: - Wij betalen u 11-15 cent per verwerkt bericht - Wij betalen wekelijks uit door middel van een factuur - Veel berichten die u kunt beantwoorden - Betrouwbaarheid Wat verwachten wij van u? - U werkt voor ons minimaal 200 berichten uit per week - U voldoet aan de kwaliteitseisen, u houdt zich aan de instructies van uw coach - U geeft uw inkomsten aan bij de Belastingdienst, u draagt belasting af indien nodig - U beschikt over creativiteit om de klanten terug te laten komen Denkt u dat u de operator bent die wij zoeken? Dan horen wij graag van u. Het grote voordeel van operator zijn is, dat u zelf uw werktijden bepaalt. U kunt in de ochtend werken, maar ook de middagen, de avonden en de nachten zijn mogelijk. Het is dan ook prima te combineren met een parttime of een fulltime baan. Wij hebben een exclusieve samenwerking met Operatormatch. dit is de site http://www.operatorgezocht.nl/over-ons/ dan weet je ckr dat die sites fake zijn mvg

Steef838

on donderdag, 25 september 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Veel geld er in gestoken maar geen date

Ik heb al redelijk wat geld in ceze site gestopt maar elke keer krijg je van ik kan niet vanaaf mss volgende week of van ik laat je nog weten en dan helemaal nix meer van die gene horen Of je heb een date je rijd naar plaats van bestemming en je wacht een uur en er is nog niemand Ik zeg dat deze site nep is hoedan ook Ik heb er al 250 euro in gestoken en elke x haken ze af Of van die meiden die zeggen vanaaf neuken of sexdate en als je dan alles wat ze vragen door geeft en dan zeggen van ja maar ik kan vanaaf niet

bros

on dinsdag, 23 september 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Cflirt is alleen uit op je geld! DOE HET NIET!!

www.cflirt.nl/be lokt je met een proefabonnement en dan kom je er niet meer vanaf!! Het proef abonnement kost slecht een paar euro voor drie dagen, je kan alleen met je creditcard betalen. DOE HET NIET!! Na de proefperiode verlengen ze zonder je toestemming (staat in hun voorwaarden) het in een abonnement met minstens 40/50 euro in de maand. Opzeggen lukt niet werkt niet op de site en er wordt niet gereageerd op mails of andere contact mogelijkheden. ENIGE OPLOSSING!!! Blokkeer je creditcard en heb bewijs dat je hun een opzegging gestuurd hebt, NIET via de site maar gebruik het mailadres zodat je bewijs hebt!! Anders zit je er voor altijd aan vast!!!

Ballangrud

on maandag, 22 september 2014. Posted in Slechte Ervaringen

affaire marktplaats.nl

Per dag krijg je wel 60 berichtjes,ook van die lieden,die zich aanbieden,maar nooit een afspraakje maken. Verhalen,hoe bijzonder je wel bent en dat je zoveel meer ervaring hebt dan die jongere jongens. Het is een en al nep!!!!

Tony

on maandag, 22 september 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Xspeurders zo fake als het maar kan.

Had in 4 dagen ruim 150 reacties op mijn profiel en niet de minste, van 18 tot 68 jaar. Hiervan heb ik met 8 dames geprobeerd een date te regelen. Je raad het al geen schijn van kans, steeds weer lullige vragen om je van je credits af te helpen. Toen ik op mijn profiel zette, " er wordt er maar 1 genaaid op deze site en dat is diegene die credits koopt " was het bestuur boos. Dus nooit aanmelden, want je wordt echt genaaid. Groet, Tony

Henk Schepers

on zondag, 21 september 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Cupidos Fake

Ik ben sinds afgelopen week op cupido's en ja te laat hier gekeken en ik heb een tip voor alle gebruikers van fake websites. installeer een plugin in je browser van tineye.com of ga daar naartoe want daar kun je aan de hand van de foto dus de identiteit van opvragen en cupido's staat er vol van. niet allemaal maar wel heel veel.