Milf-Match.nl

Articles in Category: Slechte Ervaringen

Deel je ervaringen m.b.t. fake/nep-sites op het gebied van Erotische Dating.

Dallon

on woensdag, 24 december 2014. Posted in Slechte Ervaringen

http://www.datingprikbord.nl

de volledige site is nep, berichten worden automatisch verstuurd.Zelf de proef op de som genomen en 2 fafe-profielen aangemaakt.1 van een men en 1 van een vrouw.Zelfs de man of de vrouw kregen dezelfde e-mail van een vrouw. ikzelf heb daar ook een profiel staan, ik heb vandaag meer of 150 berichten gekregen van vrouwen die geïnteresseerd waren in mij omdat ze maar 10 min van mijn deur woonden, hoe kan dat nu ? mijn profiel is 1x bekeken vandaag en toch 150 mails krijgen !!! gans die site is fake van Datingprikbord

chagoi

on dinsdag, 16 december 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Twitterdating.nl oplichtersbende

Twitterdating.nl is een 100% fake site deze site heeft mij in 4 maanden 3000 euro gekost aan nepprofielen je denkt met een vrouw te mailen maar dan is dat achteraf een man ik heb een script waarin telezen valt hoe ze werken en daar toegeven dat de site 100% gevuld is met nepprofielen. 

gevangen

on maandag, 15 december 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Matchwereld.nl

Ook ik heb me laten vangen aan Matchwereld. En ik ging er eerlijk waar niet eens naar toe om sexdates te vinden. Ik was gewoon nieuwsgierig. Tot ik een mooie foto zag passeren van een dame uit de buurt (zo'n 20 km). Haar profiel sprak me ook aan. Toen ben ik tegen beter weten in beginnen chatten. En dat kost geld. Maar ze was goed getraind, en het was op een bepaald moment echt een leuk gesprek. Gelukkig deed ik ook opzoekingen op het internet. Haar profiel was aanwezig op heel veel sexdating sites. Toen ik haar daarover aansprak, ontkende ze met klem. Toen ik haar foto 'googlede' kwam ik op een spaanse site. Die foto hadden ze gewoon van die site gepikt. Toen ik haar dat voorlegde, was ze nog meer verontwaardigd, en stuurde ze me een adere foto, waarop nota bene de naam van die spaanse site stond. In spiegelschrift. Ah, ik heb me even geamuseerd, maar ik heb me ook in de luren laten leggen. Het begon me te dagen toen ik haar profiel overal zag opduiken en toen ik reviews begon te lezen. Blij dat ik er vanaf ben. Heeft me 90 euro gekost. tjah.

Bram

on woensdag, 10 december 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Sexfate

Sexfate zo nep als het maar kan , het kost dan wel niets , maar je word zo vaak aan het lijntje gehouden , elke dag komen er nieuwe mensen bij , maar er staan meestal de zelfde fotos bij alleen de naam is veranderd, de enige echte mensen zijn de mannen . gr Bram

mario wulfrank

on dinsdag, 09 december 2014. Posted in Slechte Ervaringen

datingprikbord.nl

deze site is gewoonweg fake het kost enorm veel geld en tot een afspraak is het nog nooit gekomen als je tweemaal tegen dezelfde praat heeft ze al twee verschillende namen de foto's zijn gewoon fake je kunt ze gewoon vinden op andere site's bv op facebook je praat gewoon tegen robots of tegen dezelfde vrouwen die er nog eens voor betaald worden dit is dus geen aanrader ze draaien gewoon rond de vragen heen maar ik ben niet achterlijk hoor dus zeker niet doen is pure geldklopperij zeker oppassen voor lisanne en coronita

Eddy Vanhuysse

on donderdag, 04 december 2014. Posted in Slechte Ervaringen

geheimedatingservice.nl

Ik heb de geheimedatingservice site uitgeprobeerd. Ik was daar 3 maand aanwezig en verloor veel geld. De profielen die u aanspreken zijn wel echt fake, ofwel schizofreen. Ze onthouden niets, daarmee bedoel ik, wat je hen vertrouwd weten ze na 5 minuten niet meer. Ze melken de mensen die zich inloggen, als een melkkoe. Ze smeken om berichten, berichten die je tot 10 keer toe moet herhalen. Omdat ze het toevallig niet begrepen hadden. Wanneer je spreekt over daten, dan komt er steeds wat tussen. Wanneer je spreekt om te stoppen, dan zenden ze wat naaktfoto's. Hierdoor weten ze personen, zelfs verstandige en universitairen in hun netten te houden. Hier word misbruik gemaakt van het vertrouwen van mensen."Een echte schande, dat zoiets kan" Niet doen dus!!!

tuinkabouter

on maandag, 01 december 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Xclub - in mijn ervaring nep

Ik heb onlangs bij Xclub.nl een profiel aangemaakt en met 3 dames leuke gesprekken gevoerd. En ook hier weer hetzelfde verhaal. Bleken alle drie nepperds, ondanks dat ik al had geschift op te mooie verhalen, afbeeldingen checken m.b.v. Google Image Search, etc.

Oct

on vrijdag, 28 november 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Relatie.nl

Het was een slecht lopende reguliere datingsite, maar het is een fakesite geworden. Ze geven het zelf in zekere zin toe "Om de spanning te verhogen zijn er fictieve entertainment profielen toegevoegd, met deze fictieve profielen zijn geen fysieke afspraken mogelijk." Als je iemand aan favorieten toegevoegd hebt dan krijg je snel een bericht. Veel foto's van vrouwen zijn te mooi om waar te zijn. Soms herken je (naakt)modellen. Een bericht sturen kots 1 credit. 10 credits kosten 10 euro en 50 credits 40 euro. Trap er niet in. De vrouwen die je benaderen bestaan niet.

Fredo

on vrijdag, 21 november 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Speedflirts.nl

Je word op deze site echt leeg gezogen. Maar dan alleen financieel als je niet oplet. Antwoorden en reacties zijn nep/fake. Er zal ongetwijfeld een vervelende pooier achter zitten. Wat ik vandaag ook las in andere referenties klopte als een bus. Het lijkt wel bijna spam zoveel dames zich gewillig aan lopen te bieden. Nou sorry dit kan niet waar zijn. Als het te mooi is om waar te zijn is dat het veelal ook. heb ik ooit eens geleerd. Niet doen dus. Ga naar de kroeg of terras op een koopavond in een stad. Dan zie je reactie.

Harry

on zaterdag, 15 november 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Neukaffaire.nl is fake!

Werkt met een loei duur credit systeem, wordt voortdurend door een "dame" aan het lijntje gehouden. In het begin is ze helemaal geil om vervolgens een U-bocht te maken en je zoveel mogelijk credits aan te naaien!

Jack

on zaterdag, 15 november 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Neukmatch, m'n reet

Neukmatch is weer het oude verhaal. Leuke vrouwen die je nota bene op marktplaza vindt willen wel met je afspreken maar dat moet dan eerst via de neukmatch-site want ze hebben zulke slechte ervaringen gehad in het verleden. En je kunt gratis berichten versturen schrijft de troela dan ook nog. Gelul natuurlijk, hoe kun je nu slechte ervaringen hebben als je een gratis en snel te vergeten hotmail of gmail adres kunt aanmaken voor een verkennend contact? Via neukmatch krijg je reacties maar alleen via de site zelf en als jij wilt reageren dan zijn na het eerste bericht je credits op! Het was toch gratis, tuttebel? En als je denkt dat ik credits ga kopen heb je het toch mooi mis. Conclusie: neukmatch is een scammer!

max

on woensdag, 12 november 2014. Posted in Slechte Ervaringen

epassie.com

Wat een nep site pas op 3 dagen een proefabonnement mmar helaas hij gaat door en er wordt afgeschreven,op hun contactpagina reargeren ze niet en ook niet op mail dus je zit in het bootje want ze zijn niet te benaderen hoe lang gaan ze door?WIE WEET HET