Milf-Match.nl

Articles in Category: Slechte Ervaringen

Deel je ervaringen m.b.t. fake/nep-sites op het gebied van Erotische Dating.

Bart Michel van Gils

on woensdag, 25 maart 2015. Posted in Slechte Ervaringen

anoniemdaten.be

Ik heb de website goed bekeken en er 65 euro tegenaan gegooid om eens te kijken wat het realiteitsgehalte ervan was. Ik moet wel zeggen, degenen die ingehuurd zijn om te antwoorden op reakties hebben een behoorlijk intelectueel niveau. Helaas bleken ze niet steeds op de hoogte onder welk profiel ze hun antwoorden formuleerden. Ook zag ik ettelijke malen gestolen foto's. Scarlet Johanson zit er zelfs bij :-). Alweer een gewone mensen-melk-site zo blijkt maar weer. Duur betaalde fantasietjes. Maar ach: Ze beloven ook helemaal niks...

Verhelle Rik

on zondag, 22 maart 2015. Posted in Slechte Ervaringen

DATEPRIKBORD.NL Puur bedrog !!!

Ik ben geruime tijd aangesloten bij "DATEPRIKBORD.NL". Aansluiten gratis, maar ieder berichtje hoe klijn ook kost je telkens 1 Euro. Ben reeds over der 150 Eu, en nog niet één date bekomen. De site is er vooral op uit om mannen zo lang mogelijk aan de chatten te houden (wegens zogezegd veiligheid, geen e-mail adres beschikbaar, beter willen leren kennen, etc ....). Ooit was ik na 30 berichtjes (en 30 Eu aan een afspraak in een hotelkamer toe, en er gebeurde gewoon niets, en adieu centen voor hotelkamer !!! Toppunt van de zaak: de lady contacteerde me opnieuw na één maand, bood haar excuses aan, en wou wel een date, maar ze wou me eerst wat beter leren kennen. Toen ik replikeerde dat we er reeds 30 Eu tegenaan gooiden en dat ze me nu best wel kende, en dat we nu misschien elkaar konden ontmoeten op een neutraal punt (café, resto, ...) verweet de dame me mijn krenterigheid. Dan maar kwaad alles afgeblazen ... En zo gaat dat telkens of deze site: mannen aan de linj houden en zo lang mogelijk centen aftroggelen. Oh, by the way, dat was NIET mijn enige slechte ervaring hoor op deze site; het gaat immers telkens dezelfde weg op.

rh

on woensdag, 04 maart 2015. Posted in Slechte Ervaringen

50pluspartner.nl

gewoon een nep site . vrouwen worden gekozen om nep verhaaldjes te schrijven . van vind je leuk en hoe zou het zijn zo samen ..vooral van je past zo goed bij mij . brrrrrr kost je een hoop geld

ouwehoer

on vrijdag, 20 februari 2015. Posted in Slechte Ervaringen

Rijpevrouwenclub.nl net zo fake als de rest

Na de 'ophemeling' op internet door een Belgische (?) seksuloog al ware dit het paradijs om vreemd te gaan, mij ook aangemeld. Wederom getest via Google en Tineye, en idd opnieuw enkel fake-profielen. Op bericht krijg je na een 2-tal minuten reeds antwoord met onzin enkel om je aan het lijntje te houden. Er zal mss wel een ernstig profiel tussenzitten , maar voor je deze uitgefilterd hebt....Voor mij 100 % fake dus.

Arjaan14

on dinsdag, 10 februari 2015. Posted in Slechte Ervaringen

Geldverslindend

Ook Marktplaats voor seks is een geldverslindend gebeuren, als je tenminste niet oppast. Zelfs gereageerd op een aanbod voor het weekend en dan krijg je terug dat ze die avond niet kan. Niet aan beginnen is mijn advies, want er komen geen antwoorden op vragen die je stelt. Succes ermee.

bahia

on zaterdag, 07 februari 2015. Posted in Slechte Ervaringen

snapfuck.nl

kopie uit de algemene voorwaarden: 5.2. Snapfuck.nl heeft entertainment als doel, het is expliciet niet het doel van Snapfuck.nl om fysieke afspraken tot stand te brengen.

Jori

on zondag, 01 februari 2015. Posted in Slechte Ervaringen

seksprikker.nl is nep

seksprikker.nl is een nep site! Zonder profiel foto krijg je meteen heel veel berichten van veel te mooien vrouwen, je moet betalen voor 1 bericht naar iemand en ga zo maar door..

marcel

on donderdag, 29 januari 2015. Posted in Slechte Ervaringen

datinghomo.nl

Dit is een fake website. Na aanmelding krijg je gratis 3 minuten mailen met andere profielen. Zodra je nieuw bent krijg je direct een paar reacties. Dat zijn de eigenaren zelf! en GEEN geïnteresseerden. Daarna proberen ze het contact zo lang mogelijk te rekken voor 75 ct/min. Het is een grof schandaal dat dit kan bestaan.

Anonymous

on woensdag, 28 januari 2015. Posted in Slechte Ervaringen

matchwereld is fake, fraud.

matchwereld is a fake website that try to steel monney from you'r phone bill account. Knowledge is Free We are Anonymous We are Legion We do not Forgive We do not Forget Expect US

Raoul

on vrijdag, 23 januari 2015. Posted in Slechte Ervaringen

sexdatetijd.nl is dat NEP?

Ik heb het gevoel dat sexdatetijd.nl ook NEP is. Als je lang met iemand kletst dan zie je soms een verspringing van de zinsopbouw tussen de berichten door, dit zie je smorgens om 9:00 en de één gebruikt X en de ander gebruikt Kusje terwijl je nogsteeds met dezelfde persoon denkt te praten. Niemand durft een date te plannen, als je er al meedere keren naar vraagt. Vaak doe ik dat zo, "Geen date betekent geen contact" wat wel aardig werkt. Zo zie je dat ze een uitweg proberen te zoeken om geen date met je te hebben. De domeinnaam is ook van Tra1IP BV, Schipholweg 9b, 2316XB LEIDEN, Netherlands Waardoor het voor mij langzaam wel duidelijk dat deze ook hier in het lijstje thuis hoort.

Sander

on vrijdag, 23 januari 2015. Posted in Slechte Ervaringen

Lokalesexprofielen.nl

Nou dacht ik dat is een lekkere website! lokalesexprofielen.nl Erg veel dames die zich aanboden. Dus een profiel aangemaakt en een foto (onherkenbaar) geplaatst. Meteen stroomden de reacties binnen. En wat denk je, alle dames wonen in dezelfde stad en willen meteen afspreken. Als je dan reageerd wordt je zo lang aan het lijntje gehouden om meer credits te kopen. Waar ik ook achter kwam was dat ik ineens op heel veel andere websites stond met hetzelfde profiel. Allemaal één pot nat!

Neukvoor nix

on dinsdag, 20 januari 2015. Posted in Slechte Ervaringen

nepperds

Idd, 20+ antwoorden op mijn toch niet alledaagse advertentie, 24 uur/dag wiillen voruwen 18-68 sex met jou! En had ik een dacht ik serieuze... ellelang uitstelgedrag....niet aan beginnen

Gertjan

on maandag, 12 januari 2015. Posted in Slechte Ervaringen

seksbuddy.nl is enorm fake

Geprobeerd een berichtje te sturen via mijn mobiele telefoon met een 0906 nummer, maar opeens klopte de code niet enzo. 2 x geprobeerd, allemaal mislukt. Eigenaar op aangesproken en kwam met smoesjes als dat ik Wifi moet uitzetten enzo. Ja natuurlijk. Verder teveel mooie vrouwen met teveel reacties als 'ik wil vanavond nog neuken' .... sure, je weet niet eens hoe ik eruit zie. Zijn echt veel te veel van dit soort sites.

sexdateverzocht-secretflirt-sexnoordholland-whatssappcontacten

on vrijdag, 02 januari 2015. Posted in Slechte Ervaringen

allemaal nep...google op afbeeldingen!!

In tegenstelling tot het eerder beweerde kan ik zeggen dat o.a. sexdateverzocht.nl grote nep is. Zelfde afbeeldingen van dames kom je o.a. tegen op secretflirt.nl, sex(provincie).nl, flirtvrouwen.nl enz. enz. Google maar eens op afbeelding en je komt dezelfde vrouwen allemaal tegen op die site. Uitgeprobeerd en me overal aangemeld en alleen maar gebruik gemaakt van de gratis credits bij aanmelding en vele berichten gevraagd of de desbetreffende dame nu wilde gaan e-mailen...dat zit er natuurlijk niet in. Totale fake dus...trap er niet in!!