Milf-Match.nl

Articles in Category: Slechte Ervaringen

Deel je ervaringen m.b.t. fake/nep-sites op het gebied van Erotische Dating.

DatingHeaven.nl

on zaterdag, 06 juni 2015. Posted in Slechte Ervaringen

KVK-inschrijving 25641107 / zjipz / gemini

Veel gekloonde site, allemaal van dezelfde lui. Standaard dure berichten service vol nepprofielen. Zie ook: DatingHeaven.nl, DateChatten.nl BbabbelPlek.nl LeukeDamesEnHeren.nl LoveChatten.nl DeliciousDate.nl chattenplus.nl zoekenchat.nl WijChatten.nl vrijchat.nl www.mijnmatch.nl echatten.nl www.worldofdating.nl e-chat.nl www.matchdaten.nl sex.vrijchat.nl youforme.eu chat4real.com datevoorjou.com chatvooreendate.nl en meer. Soms met andere layout of kleurtjes. maar voor de rest dezelfde meuk

Pieter

on vrijdag, 05 juni 2015. Posted in Slechte Ervaringen

OnlyFun

http://www.onlyfun.nl

 

Ik ben een tijdje actief geweest op de datingsite www.OnlyFun.nl. Na vele betaalde berichtjes, waren de "dates" bereid een afspraak te maken. Alleen kwamen ze nooit deze afspraak na. Ook de klantenservice van OnlyFun reageerde nooit op klachten. Nadat ik een slechte review had geplaats over OnlyFun, ontving ik een kwade en dreigend email van de beheerster, Linda. Hoe ik het durfde een review te schrijven. Ze zou naar de politie gaan als ik deze review niet zou verwijderen van internet. Nu ik heb die review laten staan en zelf de politie bericht over de dreigende email. OnlyFun is nep en pure oplichterij!

datingisfun.nl

on woensdag, 27 mei 2015. Posted in Slechte Ervaringen

Slecht

Niet zeker of deze NEP is. Maar in ieder geval een SLECHTE site.

De layout is gewoonweg dramatisch. En als je op een profiel klikt krijg je de melding . Je hebt geen rechten. Eerst registreren.

En dat terwijl we zijn ingelogd...

Cor

on zaterdag, 09 mei 2015. Posted in Slechte Ervaringen

Datingprikbord is 100% nep!

Ik krijg ruim 100 mails per dag van vrouwen die toevallig in m'n woonplaats wonen.Ze vinden m'n oproep sexy[?],geil enz: Ik ben 56 jaar,krijg mails van bakvissen van 20 jaar[nou nee]en taarten van 65+[echt niet]Ik heb niet eens een foto en ze zijn weg van me,soms 3 keer perdag mails van dezelfde vrouw omdat ik niet reageer.Als je 2 uur s'nachts een bericht stuurt,krijg je binnen 2 minuten een reactie. De nachtploeg dus. Ik lach me rot om die berichten.

Datingchecker.nl

on zondag, 03 mei 2015. Posted in Slechte Ervaringen

NEP / FAKE

Pas op met Datingchecker.nl Site lijkt informatief van aard hetgeen NIET zo is. Op de startpagina staan 5 erotische sites vermeld. Die zijn echter allen NEP. Waarom??? Als je via Datingchecker.nl op zo'n link van een NEP-site klikt, een account aanmaakt EN eventueel over gaat op het aanschaffen van credits, verdient de eigenaar/beheerder van Datingchecker.nl daar geld mee. NIET doen dus!!!!!

BA

on vrijdag, 01 mei 2015. Posted in Slechte Ervaringen

De gratissexdates.com

Is ook een oplichterssite. Ik was de laatste tijd andere gebruikers aan het waarschuwen, schreef alle namen op van mailtjes die ik binnenkreeg. Staan op een (voorlopige) website Echtzo.simplesite.com Laatste week zoveel berichten gekregen, wilde mij weg hebben van de site. Vandaag hebben ze me geblokkeerd met mijn IP adres maar krijg nog wel mailtjes van hun. Ik wil het het niet bij laten zitten, Wat raden jullie mij aan. Heb inmiddels wel een ander IP adres aangevraagd, hoop dat het lukt.

Anno

on dinsdag, 28 april 2015. Posted in Slechte Ervaringen

99 % van sex dating profielen zijn Fake

Alle sex dating site`s bestaan uit 99% fake profielen e 1 % echte profielen om succes te hebben heb ik nu een manier uit gevonden om benaderd te worden door die 1 % en het functioneert perfect

Merlin

on vrijdag, 24 april 2015. Posted in Slechte Ervaringen

www.singlebook.nl FAKE

Ik was erin getuimt bij www.singlebook.nl Een dame beloofde mij om langs te komen binnen 3 uurtjes, nooit gebeurd, vragen naar een nummer of zelf een nummer geven werd door de robot meteen al bot op gereageerd. Koste me 15 eurotjes dit domme grapje. Dom dom dom dom. En natuurlijk waren er 15 dames die al meteen mijn profiel hadden bekeken. maarja iedereen maakt wel eens zo een fout.

Biker

on woensdag, 15 april 2015. Posted in Slechte Ervaringen

sexfate.nl.eu.org

LET OP!.

 

Deze sites zijn fake!!!!!!

 

Geweldige site, gemaakt door iemand die het zat was. Er staan ook fakers op maar ik ben nu 2 dagen lid en heb net mijn eerste date gehad. Er zijn niet veel vrouwen maar degene die echt zijn willen ook als je maar lief genoeg bent. Dus niet als een bonoboaap gaan brullen ik wil sex. Maar serieus chatten. En bovendien 100% gratis, geen credits helemaal niets. Helemaal top! sexfate.nl.eu.org Ook voor vrouwen een goede site, weinig poespas en geen mooie interface maarja, daar komen we niet voor lol.

huis45

on vrijdag, 10 april 2015. Posted in Slechte Ervaringen

huis45@gmail.com

marktplaatsvoorseks.nl

op marktplaatsvoorseks, een echte nep site ik had er nog 52 credits staan maar omdat ik een conflict heb met de site mij er afgehaald ,maar het geld wel gehouden nooit in trappen een zeer slechte site nep figuren en vrouwen die niet echt zijn zij geven je ook meteen een bericht terug net of ze de hele dag met de pc op schoot zitten ,dus mannen ga weg bij deze site voor het te laat is ik kan het weten. huis 45 profielnaam

Rijpecontacten.nl

on donderdag, 26 maart 2015. Posted in Slechte Ervaringen

Rijpecontacten.nl Fake

Binnen 2 weken tijd bijna 150 reacties. Echter blijven ze nutteloze vragen stellen terwijl het voor hun ook geld zou moeten kosten? Ook bijna altijd direct antwoord, net alsof iedereen constant achter zijn pc zit. Al met al conclusie: 20euro kwijt en geen stap dichter bij

Peter

on donderdag, 26 maart 2015. Posted in Slechte Ervaringen

Oplichterij

Ik heb een betaald profiel genomen, maar na betaling kan ik niet meer inloggen. Al 5x een mail gestuurd via het contactformulier en password resets aangevraagd maar ik krijg totaal geen reactie binnen. Oplichterij!

Dirk

on woensdag, 25 maart 2015. Posted in Slechte Ervaringen

Tindergo.nl

Ook op Tindergo veel fake profielen, zoals Vidas, Blueblue, via Tineye.com duidelijk te merken dat profielfoto's lukraak van het net worden geplukt, van pornosterren tot internationale amateurtjes. Geldverslindend, wegblijven dus !!!

Bart Michel van Gils

on woensdag, 25 maart 2015. Posted in Slechte Ervaringen

anoniemdaten.be

Ik heb de website goed bekeken en er 65 euro tegenaan gegooid om eens te kijken wat het realiteitsgehalte ervan was. Ik moet wel zeggen, degenen die ingehuurd zijn om te antwoorden op reakties hebben een behoorlijk intelectueel niveau. Helaas bleken ze niet steeds op de hoogte onder welk profiel ze hun antwoorden formuleerden. Ook zag ik ettelijke malen gestolen foto's. Scarlet Johanson zit er zelfs bij :-). Alweer een gewone mensen-melk-site zo blijkt maar weer. Duur betaalde fantasietjes. Maar ach: Ze beloven ook helemaal niks...