Milf-Match.nl

Articles in Category: Slechte Ervaringen

Deel je ervaringen m.b.t. fake/nep-sites op het gebied van Erotische Dating.

van wershoven Ruud

on donderdag, 01 oktober 2015. Posted in Slechte Ervaringen

matchprive.nl

Hallo onlangs aangemeld op Matchprive en paar berichtjes gestuurd! 2x credits gekocht totaal voor 20 euro en 4 berichten verstuurd en alle credits weg........dat riekt naar PURE oplichting dus handen af!!! Fake!! geldklopperij..

LongYai

on donderdag, 27 augustus 2015. Posted in Slechte Ervaringen

Conversatie met bloedmooi donker meisje op http://www.sexplek.nl

Dank je voor je lief complimentje. Ik krijg wel rode wangetjes nu. Voor mij is het innerlijke veel belangrijker dan het uiterlijke. Waar kom je vandaan Jeroen? Ik woon in Maastricht. Liefs Raina. - 26-aug-2015 23:04 Ja, maar ik zie nu alleen je uiterlijk en dat ziet er warm uit. Ik hoop dat je van binnen ook warm bent want dat is idd erg belangrijk Ik kom uit Apeldoorn. - 26-aug-2015 23:17 Dat is ook belangrijk en dat ben ik ook wel. Maar echt oordelen er over moet je zelf doen. Mag ik weten wat je met mij wil gaan doen op een eerste date? - 26-aug-2015 23:24 Ik wil eerst weten of dit geen nep-profiel is en dat je echt bent, sorry.... heb je m'n Face-book pagina gevonden die ik naar je gelinkt heb in m'n eerste bericht?Anyway, je bent warm, ik ook en dus wou je eerst gewoon eens zien op het Vrijthof met een drankje en een babbeltje. niet alleen over koetjes en kalfjes, ok? - 26-aug-2015 23:33 Nee ik ben niet nep. Ik vind het een goed idee op het Vrijthof af te spreken. Wanneer past het jou dan om richting Maastricht toe te komen? Liefs Raina - 27-aug-2015 01:14 ik weet niet of m'n laatste bericht in antwoord op jou is aangekomen of niet. moest betalen om door te gaan hier.... - 27-aug-2015 01:26 Ik ga slapen. Hoop van je te horen morgen, J. - 27-aug-2015 01:50 Ik heb niks meer gehad van je dus ik kan daar weinig over zeggen. Kan je hem dan nog een keer sturen naar mij? Dat zou ik op prijs stellen. X - 27-aug-2015 01:52 Ik ga ook me bedje in en heerlijk slapen en dromen en we spreken elkaar dan morgen weer lieverd. Slaap lekker en dikke nachtzoen en knuffel - 27-aug-2015 12:52 Hoi Raina (are your roots from India?) ik heb wat meer foto's van je gevonden: http://www.desktopcomputersaccessories.com/gallery/4808918Je bent heel mooi en sexy. Benieuwd hoe je van binnen bent.... - 27-aug-2015 12:54 Je kan en mag mij natuurlijk leren kennen toch. Je kan en mag mij alles vragen wat je adn maar wilt. Heb je ook nog een foto van jezelf? - 27-aug-2015 13:07 tuurlijk... alleen ik kom steeds meer foto's van je tegen.... http://www.teenpornjpg.com/petite-negresse.shtml ..... allemaal Amerikaanse producten in die foto's en 1 met een engelstalige kalender van 2010....... Weet je zeker dat je uit limburg komt? - 27-aug-2015 13:07 Oh meen je dat nu echt, nou ik weet dan niet waar je op zoekt hoor, maar ben er zeker van dat ik daar mijn foto's dan niet op heb gezet. - 27-aug-2015 13:08 hahahaha ok - 27-aug-2015 13:08 klik maar eens op die link dan...... http://www.teenpornjpg.com/petite-negresse.shtml - 27-aug-2015 13:10 Nou ik weet dan niet waarom je daar dan om moet lachen maar ik vind het dan helemaal niet leuk. Ga je altijd op zoek naar dames waar je contact mee hebt? - 27-aug-2015 13:10 Ik geloof je dan wel hoor, maar zal daar later is evne naar kijken hoe dat kan. Want daar hou ik dus niet van, maar jij hebt dus geen foto van jezelf? - 27-aug-2015 13:14 sorry hoor maar ik doe dit voor het eerst op een datingsite als deze. Dus ik ben nogal sceptisch. Je foto's hier zijn niet van jou, dat zie ik nu wel. Je kunt me contacten op m'n Facebook pagina als je wil, dan weet ik pas zeker dat je het echt meent. www.facebook.com/yeroennn. Okay? Mijn foto staat gewoon op mijn profiel hier. - 27-aug-2015 13:15 Nou ik heb dat niet, dus dan gaat het niet worden toch. De beste manier is toch door elkaar te gaan zien, want ben ook wel benieuwd of je serieus bent of niet met mij. - 27-aug-2015 13:18 ook hal heb je geen facebook-pagina, iedereen met een internet connectie kan op mijn pagina en een bericht sturen. Ander stuur je me maar een mailtje. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik wacht op je. Doei. - 27-aug-2015 13:18 Nou nee dat gaat niet hoor, probeer dat maar is een keer uit. Weet heus wel hoe het dan werkt hoor, maar goed hoor wel of je dan iets met mij zou willen gaan doen? - 27-aug-2015 13:19 mailen! Ik hoor wel van jou. - 27-aug-2015 13:20 .... maar ik denk niet dat je buiten deze site contact met me zoekt. Mail 500

meike

on donderdag, 13 augustus 2015. Posted in Slechte Ervaringen

Misbruik van fotos op div fake sites

Wees gewaarschuwd Als je op een sub sex / dating site op een profiel klikt wat je aanspreekt wees gewaarschuwd 9 van de 10 keer is de gene met wie je aan de praat raakt NIET de gene die op de foto staat Ondanks dat je op de bekende girl next door foto klikt (dus niet eens een model) Deze foto’s worden gewoon gejat op sites zoals bv sexjobs / kinky / facebook enz . De gene die daadwerkelijk op de foto staat heeft NOOIT toestemming gegeven om zijn of haar foto op een fake sub site te plaatsen . Zij verdienen hier dus ook NIETS aan. En weten niet eens dat hun foto wordt misbruikt . De gene die hier aan verdienen zijn de opzetters van de Sub site en de gene die de berichten beantwoorden . Op 1 profiel zijn soms wel tig mensen actief die in ploegen diensten werken en jouw geld proberen af te troggelen . Dus het kan best zijn dat je denkt dat je met een Anja aan het typen bent maar daadwerkelijk geeft een Piet uit Amersfoort antwoord en s middags een klaas uit Groningen .

sergio

on zaterdag, 25 juli 2015. Posted in Slechte Ervaringen

Peter nachtegaal, opgepast!

100% gelijk. Ik heb zelf gewerkt aan deze oplichters bende maar kon het niet meer aan om mensen zo voor de gek te houden. Pas ook op voor "club erotica". Daar zitten Peter Nachtegaal en Harry van Dongen achter. Bewijs? Bekijk hun wervingsprocedure, af te nemen testen om berichten te kunnen beantwoorden, verdiensten etc op www.pnthuiswerk.nl Advies? STOP MET INTERNET DATING! Ik kan je alles van vertellen omdat ik zelf ook aan heb meegewerkt tot ik het licht heb gezien.

Robert

on zaterdag, 04 juli 2015. Posted in Slechte Ervaringen

http://www.xspeuren.nl

zo nep als de pest...op een dag 70 a 80 gewilde dames....klopt echt niet. Ze proberen zo veel mogelijk credit te krijgen. Niet aan beginnen....echt een oplichting sits !! Iedereen moet aangifte doen...anders stopt het nooit ! Blokken die sits

Johan P

on woensdag, 01 juli 2015. Posted in Slechte Ervaringen

Singlebook.nl - FAKE

Ja hoor. Binnen 2 uur na aanmelden al 20 reacties. Zelfs nog voordat het profiel is ingevuld of er een foto op staat. De ene vrouw met nog mooiere foto's dan de andere. Allemaal wanhopig op zoek. Ook hier weer betalen om berichten te mogen verzenden en het levert nooit wat op. Even een voorbeeld. zij: ik kan al over een uur bij je zijn, ben je thuis? ik heb een pik nodig. Ik: ja hoor, weet je waar je moet zijn? En wil je eerst nog koffie? Geef je even een emailadres of een telefoonnummer door zodat we kunnen afspreken bij jou of bij mij? Zij: ja, j moet niet zo hard van stapel lopen, ik wil eerst even met je mailen. Ik He? je gaf zelf toch aan dat je snel contact wilde? Zij: nou, je moet niet zo lelijk doen. Ik wil gewoon eerst wat meer van e weten. En heb je een lekkere geile foto voor me? En allerlei variaties hiervan. De bots zijn trouwens behoorlijk goed hier. Je kan er zo intrappen. Maar allemaal hardstkke nep. Ook berichten naar offline leden worden in no-time beantwoord. FAKE! Weggegooid geld

Johan P

on woensdag, 01 juli 2015. Posted in Slechte Ervaringen

xspeuren.nl - FAKE

Gigantische oplichterij. Niet aan beginnen. Betaalde berichten kopen om te kunnen contacten. Dit levert echter nooit wat op. Er komt nooit een contactmoment, alleen maar meer vragen om meer berichtjes. Als je je geld kwijt wilt kun je ook Griekse staatsobligaties kopen.

Klaas

on donderdag, 25 juni 2015. Posted in Slechte Ervaringen

fake

Het valt mij op dat veel profielensites precies datgene is wat de naam zegt PROFIELENsite. Niks meer en niks minder. Er staan dus profielen op, geen echte dates mee te scoren. Verder valt mij op dat veel "aangemelde dames" al op die site actief waren voordat de site uberhaupt geregistreerd stond bij de SIDN (de instantie waar je een domeinnaam laat registreren). buurtsexen.nl is daar één van. Ik kreeg binnen een paar dagen een tiental geïnteresseerde dames uit mijn woonplaats terwijl ik na vele advertenties op (GRATIS) advertentiesites geen enkele reactie kreeg. Vrouwen zijn tegenwoordig steeds vaker vrijgezel en willen dat blijven. Er zijn geen gratis vrouwen meer in ons bestaan; helaas.

Emil

on dinsdag, 23 juni 2015. Posted in Slechte Ervaringen

Fake en niet echte sex datings sites .

Hallo iedereen , ik heb me zo veel geregistreerd op fake en niet echte sex datings . Grappig was dat ik heb paar keer gezien zalfde vrouw , bijna met zalfde bericht , en als ik heb van andere site heb ik bericht gestuurd naar die vrouw met vraag of zij ken nog mij , dat zij(juist bot of iemand) heeft gezeid dat zij me zien eerste keer . En nu ik weet dat deze (fake) sites verdienen geld , en wij krijgen niks daar van , pff . Ik weet nu dat ik heb veel fouten gemaakt omdat ik heb geregistreerd veel keer gedaan heb . Ik nodig help van jullie aub , van iemand die kent juiste sexdatings sites en waar ik kan betalen :(( , ik wil niet meer zo betalen op fake sites . groetjes Emil .