Milf-Match.nl

Articles in Category: Slechte Ervaringen

Deel je ervaringen m.b.t. fake/nep-sites op het gebied van Erotische Dating.

afspraakjes

on zaterdag, 09 januari 2016. Posted in Slechte Ervaringen

afspraakjes.com afspreken is niet makkelijk

daar zit soms wat fake tussen en er zitten gasten tussen die geld willen verdienen, na lang mailen blijkt dan dat er betaald moet worden als je iets wil afspreken met die. voor een echte date moet je lang zoeken en lang volhouden.

Paul la Crois

on dinsdag, 29 december 2015. Posted in Slechte Ervaringen

Fake sites, no sex

Hier volgt een lijst met sites van de zelfde firma: Anoniem sexdaten.nl Datingbord.nl Heelheet.nl Vurigedate.nl Snellesexdate.nl Sexdatingactueel.nl Rijpneuken.nl Datevrouwen.nl Jouwsexdate.com Seksbuddy.nl Seksdatingplaza.nl Tinderdate.nl 60plusdatingsite.nl Buurmeisjes.nl Nederlanddating.net Rijpevrouwen.nl Milfneukdate.nl Snellesexdate.nl Seksdrang.nl Seksdating Nederland.nl Lifesexdatingplanet.nl Sexdatevlaamsbrabant.be Geilecontacten.com Seks-match.nl Sexcontact oproep.be Eenmalige seks.nl Seksdating bord.nl Sexcontactpagina.com Onlinedating.be 40pluspartner.nl Meisje vinden.nl Cougar datingsite.nl Seksdate senioren.nl Fuckbuddys.nl Molligdaten.eu Omasexsafspraak.be Gratissexmetmilfs.nl Supersexdating.nl Rijpegeilevrouw.nl Sexzoekertjes,nl Seks-match.nl Sexdatingholland.nl supersexdate.nl rijpevrouwsex.nl vlugsexdaten.nl eenmaligesexdaten.nl milfneukdate.nl 18plusdating 40plusdatingsite.nl 50pluspartner.nl seksdate.nl anoniemsexdaten.nl 30plusdatingsite.nl sexdating.nl seksdating-overzicht.nl sekscontactengezocht.nl 50plus-date.nl sex-zoekertjes.nl 58 sites

Rene Caspers

on zaterdag, 19 december 2015. Posted in Slechte Ervaringen

www.seksbudddy.nl

www.seksbuddy.nl is nep. De profielen lijken verdomd echt. De vrouwen zien er echt Nederlands uit. Geen Oost Europeanen. Maar toch fake. Seksbuddy.nl is onderdeel van Grand Mind Corp. Ltd. Daarom zien we alle profielen ook terug komen op andere websites. Een lijst van deze websites houden we bij in ons artikel over Grand Mind Corp. Ltd. Naast Seksbuddy.nl heeft dit bedrijf ongeveer 30 andere sexdating websites waarop dezelfde profielen staan, slechts het uiterlijk van de website wijzigt. We kunnen er gerust vanuit gaan dat deze ook allemaal vol staan met dezelfde fake profielen. Lees het eerder genoemde artikel over Grand Mind Corp. Ltd. om precies te ontdekken hoe dit bedrijf te werk gaat.

bertje123

on zaterdag, 05 december 2015. Posted in Slechte Ervaringen

plaats.date

plaats.date kost veel geld blijkt dat ze gebruik maken van heel veel fake members daar stalken ze members mee gek. heel veel mooie en jonge mensen. is gewoon een grote host. hoop dat er niet meer mensen in trappen . groetjes bertje

Harryloon

on maandag, 09 november 2015. Posted in Slechte Ervaringen

Ook een leuke truuk...!!

Er staat een dame op 18+ advertenties die meldt dat ze een bepaalde fetish heeft.... Weet niet hoe deze site bekend staat; verrekte weinig leden, in elk geval... Goed; het antwoord wat je krijgt op jou reactie naar haar toe voor contact is dat ze "(op zielige toon) dit bericht in een internetcafé heeft getikt". Je wordt door haar verwezen naar "sexbuddy.nl (Geeks Limited)...!!! Daar heeft ze nu een account...!!!. Sexbuddy is dus ook een fake-site... Ten overvloede geeft mevrouw me twee keer (met enkele weken tussenpoos) exact hetzelfde bericht terug....!!! Kijk dus uit dat je van bepaalde (misschien legitieme) sites naar andere sites wordt gelokt doordat je bepaalde seksuele eigenaardigheden hebt....!! KIJK UIT...!!!

Harryloon

on maandag, 09 november 2015. Posted in Slechte Ervaringen

BD4sex: zo fake als het maar kan

Ook site "BD4SEX.nl duidelijk fake...!!! Altijd als je aanstuurt op persoonlijk contact wordt er nog weer een vraag gesteld.... je antwoordt .... en kaching!!!! ze hebben weer een euro in de knip... Inderdaad; nog niet eens een foto gepost, en al tientallen "smachtende dames" die je leuk vinden... Nog een ander duidelijke aanwijzing voor een dergelijke site: één en dezelfde dame kan je soms "een beetje vergeten" en vertelt niet altijd hetzelfde verhaal..... Eerste keer is ze hetero, een paar weken later is ze bi..!!! Conclusie: BD4sex compleet door de mand gevallen, NOOIT weer één euro insteken...!!!

peter

on zaterdag, 07 november 2015. Posted in Slechte Ervaringen

sexopafspraak ook fake

beste lezers ik kom erachter dat sommige sites alleen er zijn om geld te pikken van mannen die een sexdate willen dit vind ik niet correct alleeen betalen en geen date krijgen sorry maar dit pik ik niet dit zou verboden moeten worden zoals pirate bay

van vijfeijken

on vrijdag, 16 oktober 2015. Posted in Slechte Ervaringen

sexpartnerclub.nl fake site

sexpartnerclub.nl is een fake site , bieden eenn proef abonnement aan voor 6.99 , maar pas op als je deze niet 24 uur van te voren opzegt wordt deze automatisch verlengt naar 3maanden a 149.70 euro

kitty

on woensdag, 14 oktober 2015. Posted in Slechte Ervaringen

alle fake sites

Al deze fakesites die hier genoemd worden zijn echt fake. Als huisvrouw kan je solliciteren op chatoperatot.nl en dan kan je dus de berichtjes beantwoorden van de mannen die er in tuimen. de foto's worden gewoon weggeplukt van internet terwijl de dame in kwestie dit niet weet. sommige foto,s worden gekocht. Je denkt dus met die bewuste dame te chatten ware het niet dat je gewoon met een willekeurig iemand chat en dat zijn dan ook nog eens allemaal verschillende vrouwen die allemaal netjes algemeen beschaafd nederlands moeten schrijven zodat het de man niet opvalt dat hij iedere keer met een ander chat. je moet alles loggen zoals naam voorkeuren woonplaats ect zodat niemand een fout kan maken en iedere dame weet wat er speelt zodat de man geen argwaan krijgt. zo word je je geld afhandig gemaakt. als chatoperator moet je ook altijd een vraag stellen zodat de man weer terug antwoord. en de telefoonnummers emails adressen ze worden heel simpel gecensureerd zodat de operator niet kan zien wat voor telefoonnummer mail of wat dan ook getypt heeft. je moet als operator ze gewoon aan het lijntje houden als ze willen daten. gewoon liegen dus dat je ze eerst wat beter wil leren kennen. Je word opgelicht dus waar je bij staat. boycotten al die fakesites..

Wim Steijns

on woensdag, 07 oktober 2015. Posted in Slechte Ervaringen

Nep Fake dit Xspeuren.nl

xspeuren.nl

Heren pas op deze Site staat uit oplichters die zich verrijken aan mannen met zenden van berichten die ze zelf op zetten .Veel wordt gebruikt hoy Buurman raar hè en tekens van :-) en :) veel komt dit voor in Profielen en tekst. De foto's zijn kikkers maakt niet uit hoeveel kut ze laten zien..kijken mag je er aan KOM je niet al kost het duizenden credits en meer dan 500 euro...zo lang houden ze je aan de lijn en dan hoor je niets meer prijs geven ze zich niet en ook geen afspraak. Die de site beheren worden schat rijk met die wijven die hun kont op foto verkopen. Die zijn erger dan hoeren wat die laten zien. Vieze oplichter lukt het niet bij de mannen geld los te krijgen bruiken ze ook nog minder jarige nop foto's zeg maar kinderen.. Blijft er van af....

van wershoven Ruud

on donderdag, 01 oktober 2015. Posted in Slechte Ervaringen

matchprive.nl

Hallo onlangs aangemeld op Matchprive en paar berichtjes gestuurd! 2x credits gekocht totaal voor 20 euro en 4 berichten verstuurd en alle credits weg........dat riekt naar PURE oplichting dus handen af!!! Fake!! geldklopperij..