Milf-Match.nl

Articles in Category: Slechte Ervaringen

Deel je ervaringen m.b.t. fake/nep-sites op het gebied van Erotische Dating.

ANNONIEM

on woensdag, 04 mei 2016. Posted in Slechte Ervaringen

Yeho.nl = FAKE, HOAX!

5.2. Yeho.nl heeft entertainment als doel, het is expliciet niet het doel van Yeho.nl om fysieke afspraken tot stand te brengen. 5.3. Frozen Geeks Limited behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om gesprekken op Yeho.nl te sturen via zelf gecreëerde profielen. Dit zijn fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn.

ANNONIEM

on woensdag, 04 mei 2016. Posted in Slechte Ervaringen

Yeho.nl = FAKE

5.2. Yeho.nl heeft entertainment als doel, het is expliciet niet het doel van Yeho.nl om fysieke afspraken tot stand te brengen. 5.3. Frozen Geeks Limited behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om gesprekken op Yeho.nl te sturen via zelf gecreëerde profielen. Dit zijn fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn.

Finne

on woensdag, 20 april 2016. Posted in Slechte Ervaringen

E-Chat.nl FAKE

Na een maand chatten met drie dames op e-chat.nl heb ik de knoop doorgehakt en ben gestopt. Het zijn inderdaad Hollands ogende mooie meiden, willen allemaal tijd om een relatie met je op te bouwen, stellen heeeel veel vragen, vinden het steeds te vroeg voor een date, (email of internet)adressen worden gewijzigd in sterretjes, dus je kunt helemaal niet ergens afspreken!!! Als verleidingskunsten niet meer werken, proberen ze je een schuldgevoel aan te praten zoals "Ik heb het er wel voor over om credit te kopen voor jou", "Heb ik al die credits voor niets gekocht", "Laat je mij hier nu zo zitten?" etc. etc. Op mijn opmerking "Jij doet er alles aan om mij op deze site te houden" volgt uiteraard geen reactie. Op mijn vraag "samen naar een andere site te gaan" volgt een reactie als "Ik laat me niet dwingen" of "Ik bepaal zelf wel wat ik doe" of "Je weet toch dat je hier geen adres in kunt toetsen?" etc etc. Overige kenmerken, ze kunnen geen van allen een andere foto plaatsen, hebben allemaal normale beroepen kapster, pedicure etc. vallen allemaal op oudere mannen, wat absoluut niet het geval is op normale datingsites. Tip! Klik met de rechtermuisknop op de foto van de dame en selecteer Google search, om te kijken of de foto elders voorkomt. Dus mannen mijdt www.e-chat.nl!!!!

robin

on dinsdag, 05 april 2016. Posted in Slechte Ervaringen

nep

deze site vraagt 1.30 per bericht na een aantal berichten te hebben verstuurd is er niemand die een e mail wilt delen of whats app uitwisselen maar willen wel HEEL graag met je in contact komen er zijn zelfs jongens bij die vragen of je niet nog wat credits kan kopen om verder op deze site te kunnen chatten best vreemd als je na gaat dat de meeste van deze jongens 20/25 jaar zijn en liever betalen voor een chat

Twan55

on vrijdag, 18 maart 2016. Posted in Slechte Ervaringen

uitschrijf probleem: onbeperktdaten.nl

Het is onmogelijk om uit te schrijven. Geen reacties op hun Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Foute boel !

me

on zondag, 13 maart 2016. Posted in Slechte Ervaringen

me

mijnmatch.nl pure oplichting! Elk bericht moet je betalen en je kunt op geen manier persoonlijk met elkaar in contact komen, want dat wordt door de site in **** overgebracht. Je kunt geen cijfers ingeven, en als je aangeeft waar men je kan vinden of mee kan mailen dan haalt men ook dat weg. GROTE OPLICHTERS zijn het!

JJB

on vrijdag, 11 maart 2016. Posted in Slechte Ervaringen

secretdate.com

O en ik was gewoon een consument, maar helaas voor hun heb ik de site geanalyseerd, (beroep ICT technisch analyst / consultant) er worden voor 90% berichten geschreven door een aantal personen die in dienst zijn van de site… het is niet dat ik ze zwart wil maken maar, vooral wil voorkomen dat mensen hier geld uitgeven voor niks! het zijn oplichters, meerdere fake profielen en berichten worden door een aantal mensen beantwoord, dates vinden nooit plaats, enkel uitstel uitstel uitstel via berichten zodat je meer credits koopt. simpele check, de berichten in je inbox en de personen bijbehorend zijn dag en nacht online… en reageren meteen, ik heb ze zelffs zo ver gekregen dat ze per ongeluk het verkeerde antwoord bij de verkeerde fake profiel terug antwoorden… lol Deze site heeft dan ook absoluut geen keurmerk veilig daten. ps. Eigenaar Next Step Media BV is een dochter van Us Mem BV. Dit bedrijf is evestigd aan de Harlingersingel 11 in Leeuwarden. Next Step Media BV is de enige bij de Kamer van Koophandel geregistreerde dochteronderneming van Us Mem BV in Nederland. Deze bedrijven staan al bekend voor dit fenomeen

ww100

on woensdag, 02 maart 2016. Posted in Slechte Ervaringen

Langswippen.nl

heren als je wilt neuken kun je echt beter naar de hoeren gaan. Alle 'dames' op deze site willen alleen maar via de site chatten. Tot een afspraak zal het nooit komen.

Cor

on zaterdag, 27 februari 2016. Posted in Slechte Ervaringen

Datingprikbord

Ik,57 jaar,kreeg dagelijks 90/100 mails van ook jonge meiden en knappe vrouwen die MIJ dus erg leuk vonden[zelfs zonder foto!]Dan geef je dus je Emailadres door en dan worden ze afstandelijk. Zij benaderen mij toch? En niet omgekeerd. Een paar keer 1,40 euro bested aan deze flauwekul. Lees dit goed Datingprikbord en die andere sites is NEP!!

rich

on donderdag, 25 februari 2016. Posted in Slechte Ervaringen

nederlandsex.nl is fake

de website www.nederlandseks.nl is fake vrouwen praten alleen maar over slechte ervaringen en blablabla geldverspilling kan nog geen 1 fatsoenlijke vinden, belachelijk deel het ff