Milf-Match.nl

Articles in Category: Slechte Ervaringen

Deel je ervaringen m.b.t. fake/nep-sites op het gebied van Erotische Dating.

Rob

on zondag, 15 mei 2016. Posted in Slechte Ervaringen

sexrelatiedating.nl FAKE

Omdat ik wel eens een erotische dating site wilde proberen, kwam ik uit bij sexrelatiedating.nl Laat ik om te beginnen zeggen dat deze site 100% nep is. Ik heb een paar dagen contact gehad met een meisje op deze site waarmee het erg goed klikte. Dacht ik tenminste. Ik ging al gauw twijfelen aan haar toen ze aan me vroeg of ik ook aan sport doe, terwijl ik in een paar berichtjes ervoor al had aangegeven met verschillende sporten bezig te zijn in mijn vrije tijd. Maar goed, op zich was ik hierdoor nog niet meteen uit het veld geslagen. Het contact liep zo goed, dat ik echt ook gevoelens ontwikkelde voor dit meisje. Omdat ze me echter mooie dingen bleef voorhouden, maar een ontmoeting vooruit bleef schuiven vond ik dat er iets niet klopte. En daarnaast zei ze soms dingen die niet pasten bij eerdere berichtjes die ze stuurde. Toen ik haar meerdere malen uitdrukkelijk vroeg om contact met me op te nemen buiten die site gaf ze niet thuis. Elke keer werden er weer dingen gezegd die me wel op de site moesten houden. Na een week heb ik de conclusie getrokken dat het daarom nep is en haar hiermee ook geconfronteerd. Mezelf daarna uitgeschreven van de site, want ik had er genoeg van. In een notendop was dit mijn persoonlijke ervaring. Ik ben naderhand onderzoek gaan doen en kwam tot de ontdekking dat er meerdere sites gelinkt zijn aan deze website. Ook ging ik de Algemene Voorwaarden eens lezen van deze site (immers: wie leest die nou van tevoren), en toen zag ik het letterlijk staan: "Sommige personages, profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk". Jammer dat het me toen al 100 euro had gekost. Ik heb op dezelfde site ook contact gehad met enkele andere nep-profielen, en wat steeds opviel was dat mijn berichtjes vrijwel meteen werden beantwoord, in ieder geval heel gauw. Kenmerkend voor dit soort sites zijn de volgende dingen: er wordt ingespeeld op je gevoelens en hier wordt misbruik van gemaakt. Teksten worden geschreven door professionals, sommigen maken daarbij 'kleine foutjes'. Die komen wel als verdacht over, maar wekken nog niet meteen de indruk dat het nep is. Ontmoetingen worden continu met alle mogelijke smoezen uitgesteld en komen er nooit. Aan contact via e-mail, whatsapp, of sms wordt geen gehoor gegeven, want dan verdient men niks. Er worden dingen gezegd als: "mij kost het ook credits, maar ik vind het geen zonde", etc. Om een lang verhaal kort te maken: trap hier niet in, maar besteed je geld aan een echte prostituee als je graag iets erotisch wilt. Het is nep, en de oplichters die hierachter zitten halen veel geld binnen. Ze zouden keihard aangepakt moeten worden.

cor

on zaterdag, 14 mei 2016. Posted in Slechte Ervaringen

hearts former cupidos kan niet tegen de waarheid hahaha

Verwijdering Hearts‏ Verwijdering Hearts Hearts Toevoegen aan contactpersonen 3:31 Aan: xxx- Goedenacht, Bij deze willen we je informeren dat onze administratoren je account hebben verwijderd. Reden: Negatieve teksten publiceren omtrent de datingwebsite. Lees onze voorwaarden voor de regels van een account op Hearts. We hopen je hierbij voldoende te hebben geinformeerd. Ga naar Hearts > Met vriendelijke groet, Team Hearts Geen e-mails meer ontvangen? Wijzig je e-mail instellingen. © 2016 Hearts, Alle rechten voorbehouden. © 2016 Microsoft Gebruiksrechtovereenkomst Privacy en cookies Ontwikkelaars Nederlands

ANNONIEM

on woensdag, 04 mei 2016. Posted in Slechte Ervaringen

Yeho.nl = FAKE, HOAX!

5.2. Yeho.nl heeft entertainment als doel, het is expliciet niet het doel van Yeho.nl om fysieke afspraken tot stand te brengen. 5.3. Frozen Geeks Limited behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om gesprekken op Yeho.nl te sturen via zelf gecreëerde profielen. Dit zijn fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn.

ANNONIEM

on woensdag, 04 mei 2016. Posted in Slechte Ervaringen

Yeho.nl = FAKE

5.2. Yeho.nl heeft entertainment als doel, het is expliciet niet het doel van Yeho.nl om fysieke afspraken tot stand te brengen. 5.3. Frozen Geeks Limited behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om gesprekken op Yeho.nl te sturen via zelf gecreëerde profielen. Dit zijn fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn.

Finne

on woensdag, 20 april 2016. Posted in Slechte Ervaringen

E-Chat.nl FAKE

Na een maand chatten met drie dames op e-chat.nl heb ik de knoop doorgehakt en ben gestopt. Het zijn inderdaad Hollands ogende mooie meiden, willen allemaal tijd om een relatie met je op te bouwen, stellen heeeel veel vragen, vinden het steeds te vroeg voor een date, (email of internet)adressen worden gewijzigd in sterretjes, dus je kunt helemaal niet ergens afspreken!!! Als verleidingskunsten niet meer werken, proberen ze je een schuldgevoel aan te praten zoals "Ik heb het er wel voor over om credit te kopen voor jou", "Heb ik al die credits voor niets gekocht", "Laat je mij hier nu zo zitten?" etc. etc. Op mijn opmerking "Jij doet er alles aan om mij op deze site te houden" volgt uiteraard geen reactie. Op mijn vraag "samen naar een andere site te gaan" volgt een reactie als "Ik laat me niet dwingen" of "Ik bepaal zelf wel wat ik doe" of "Je weet toch dat je hier geen adres in kunt toetsen?" etc etc. Overige kenmerken, ze kunnen geen van allen een andere foto plaatsen, hebben allemaal normale beroepen kapster, pedicure etc. vallen allemaal op oudere mannen, wat absoluut niet het geval is op normale datingsites. Tip! Klik met de rechtermuisknop op de foto van de dame en selecteer Google search, om te kijken of de foto elders voorkomt. Dus mannen mijdt www.e-chat.nl!!!!

robin

on dinsdag, 05 april 2016. Posted in Slechte Ervaringen

nep

deze site vraagt 1.30 per bericht na een aantal berichten te hebben verstuurd is er niemand die een e mail wilt delen of whats app uitwisselen maar willen wel HEEL graag met je in contact komen er zijn zelfs jongens bij die vragen of je niet nog wat credits kan kopen om verder op deze site te kunnen chatten best vreemd als je na gaat dat de meeste van deze jongens 20/25 jaar zijn en liever betalen voor een chat

Twan55

on vrijdag, 18 maart 2016. Posted in Slechte Ervaringen

uitschrijf probleem: onbeperktdaten.nl

Het is onmogelijk om uit te schrijven. Geen reacties op hun Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Foute boel !

me

on zondag, 13 maart 2016. Posted in Slechte Ervaringen

me

mijnmatch.nl pure oplichting! Elk bericht moet je betalen en je kunt op geen manier persoonlijk met elkaar in contact komen, want dat wordt door de site in **** overgebracht. Je kunt geen cijfers ingeven, en als je aangeeft waar men je kan vinden of mee kan mailen dan haalt men ook dat weg. GROTE OPLICHTERS zijn het!

JJB

on vrijdag, 11 maart 2016. Posted in Slechte Ervaringen

secretdate.com

O en ik was gewoon een consument, maar helaas voor hun heb ik de site geanalyseerd, (beroep ICT technisch analyst / consultant) er worden voor 90% berichten geschreven door een aantal personen die in dienst zijn van de site… het is niet dat ik ze zwart wil maken maar, vooral wil voorkomen dat mensen hier geld uitgeven voor niks! het zijn oplichters, meerdere fake profielen en berichten worden door een aantal mensen beantwoord, dates vinden nooit plaats, enkel uitstel uitstel uitstel via berichten zodat je meer credits koopt. simpele check, de berichten in je inbox en de personen bijbehorend zijn dag en nacht online… en reageren meteen, ik heb ze zelffs zo ver gekregen dat ze per ongeluk het verkeerde antwoord bij de verkeerde fake profiel terug antwoorden… lol Deze site heeft dan ook absoluut geen keurmerk veilig daten. ps. Eigenaar Next Step Media BV is een dochter van Us Mem BV. Dit bedrijf is evestigd aan de Harlingersingel 11 in Leeuwarden. Next Step Media BV is de enige bij de Kamer van Koophandel geregistreerde dochteronderneming van Us Mem BV in Nederland. Deze bedrijven staan al bekend voor dit fenomeen

ww100

on woensdag, 02 maart 2016. Posted in Slechte Ervaringen

Langswippen.nl

heren als je wilt neuken kun je echt beter naar de hoeren gaan. Alle 'dames' op deze site willen alleen maar via de site chatten. Tot een afspraak zal het nooit komen.

Cor

on zaterdag, 27 februari 2016. Posted in Slechte Ervaringen

Datingprikbord

Ik,57 jaar,kreeg dagelijks 90/100 mails van ook jonge meiden en knappe vrouwen die MIJ dus erg leuk vonden[zelfs zonder foto!]Dan geef je dus je Emailadres door en dan worden ze afstandelijk. Zij benaderen mij toch? En niet omgekeerd. Een paar keer 1,40 euro bested aan deze flauwekul. Lees dit goed Datingprikbord en die andere sites is NEP!!

rich

on donderdag, 25 februari 2016. Posted in Slechte Ervaringen

nederlandsex.nl is fake

de website www.nederlandseks.nl is fake vrouwen praten alleen maar over slechte ervaringen en blablabla geldverspilling kan nog geen 1 fatsoenlijke vinden, belachelijk deel het ff