Milf-Match.nl

Articles in Category: Slechte Ervaringen

Deel je ervaringen m.b.t. fake/nep-sites op het gebied van Erotische Dating.

janps1958

on maandag, 16 januari 2017. Posted in Slechte Ervaringen

PerfectMatching.nl en date-nl.nl

Probeer contact re krijgen via marktplaats.nl met een vrouw in rubriek " vrouw zoekt man". Geen verwijzing naar een site. Krijg snel reactie terug maar chatten moet via een link. Gratis! Je wordt doorgestuurd naar PerfectMatching.nl. Inschrijven is inderdaad gratis. Chats moet je flink voor betalen. Dus zo fake als wat. Zelfs Marktplaats.nl is niet te , jammer dat internet zo onbetrouwbaar is geworden. Is eerder gebeurd maar nu verwijzijn naar date-nl.nl. Dus heren trap hier niet in

Theo van Geldrop

on dinsdag, 18 oktober 2016. Posted in Slechte Ervaringen

Dating bedrog Natasha Rak (sex-afspraak@hotmail.com)

Graag wil ik mensen waarschuwen voor Natasha Rak, die aanbiedt dat zij Poolse en Russische vrouwen voor je kan regelen, voor gratis seks. Wil je afspreken met zo'n vrouw, dan moet je haar eerst wel 30 euro (zwart) toesturen naar haar adres in Rhoon. Ik heb tweemaal 30 euro naar haar adres gestuurd en tweemaal geprobeerd met de betreffende Poolse/Russische dame een ontmoeting en afspraak te krijgen, maar dat is me tot op heden, na vele weken, nog niet gelukt. Er zijn altijd allerlei smoezen, waardoor het niet door kan gaan. En op een gegeven moment hoor je helemaal niets meer van de dames. Meer informatie over deze gang van zaken vind u op: http://fideset.simplesite.com/

sex-afspraak@hotmail.com

on vrijdag, 14 oktober 2016. Posted in Slechte Ervaringen

Natasha Rak en dating bedrog

De slechte ervaringen met Natasha Rak (en haar zgn. Poolse en Russische vrouwen), die op verschillende plaatsen op internet vermeld staan, zie: http://www.fakerslijst.nl/topic/1997/Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. http://kassa.vara.nl/pagina/discussie-natascha-rak-dating-bureau-in-rotterdam moet ik helaas bevestigen. Inmiddels heeft ze het volgende adres: Bouwlust 131, 3162 SB Rhoon. Deze Natasha Rak (email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ; onder vermelding van “gratis sex”) had me zelf een mailtje gestuurd, waarin ze haar Poolse en Russische vrouwen aanbood, met allerlei foto’s van deze vrouwen in de bijlage. Ik had eigenlijk via “Google afbeeldingen” deze foto’s onmiddellijk moeten checken. Dat heb ik helaas niet gedaan. Had ik dat wel gedaan, dan had ik constateren dat de foto’s van Natasha’s vrouwen gewoon van het internet zijn geplukt. Ik geef hier een aantal voorbeelden: Alina: http://womenpics.org/v/m/lovethickchicks/Young+blonde+black+thong+nice+ass.jpg.html Elena: http://30.media.tumblr.com/tumblr_le3smtVZs51qzcdg0o1_500.jpg Lika: https://thechive.files.wordpress.com/2012/04/hot-russian-women-girls-27.jpg?quality=85&strip=info&w=500 Luci: http://www.aanbod.be/vangebruiker/465217/ Svetlana: http://naturallyvoluptuous.com/wp-content/uploads/2014/05/index74.jpg Taisia: http://siski24.ru/siski/molodenkie_24.jpg Vika: http://fuskator.com/full/c9zAGgIZrzU/Hairy-Mariya-A-with-Big-Naturals.html# Angelina: https://dezinfo.net/images2/image/10.2009/devfot/1005.jpg Irma: http://image.way2enjoy.com/pic/22/91/77/4/600full-wendy-star.jpg Marina: http://naturalhairywomen.net/galleries/roxy-mendez/pics/1.jpg Olga: http://photochki.com/blondes/1668-rima.html Pasha: http://erologz.com/img/fc/gaikokujin_taretiti-20150807002.jpg Zora: http://www.myfavoritenudes.com/galleries/galleries.asp?id=6862 Maar goed, nadat ik interesse had getoond in een bepaalde Russische vrouw, kreeg ik een enthousiast mailtje van die betreffende vrouw (of althans van degene die zich als haar voordoet; een eenmalig telefoontje van een halve minuut met haar was mogelijk; daarna is telefonisch contact niet meer gelukt). Nadat ik 30 euro aan Natasha had betaald, zou die vrouw met me mogen afspreken. Maar dat lukte nooit, of werd telkens afgezegd, omdat ze zei dat ze werd bedreigd door haar ex, die niet alleen dreigde haar te vermoorden, maar ook de man met wie ze samen zou zijn. Maar wanneer deze ex op reis zou gaan, zou ze met me afspreken. Die dag is tot op heden nooit gekomen. (Ter informatie: deze Russische vrouw heette Kira, haar emailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ; haar telefoonnummer is: 0651807496 . Misschien worden deze gegevens ook voor/door andere dames gebruikt). Omdat ik nog geloofde in de goede trouw van Natasha en omdat ik toch nog moest wachten op een afspraak met de eerste vrouw, toonde ik ook belangstelling voor een tweede vrouw, de Poolse Sara. Deze stuurde me een enthousiaste mail dat ze me helemaal zag zitten. Maar voordat we konden afspreken, moest ik eerst weer 30 euro in een envelop (zwart dus) naar Natasha sturen. We spraken af, maar deze afspraak werd opeens afgezegd omdat ze op de kinderen van vriendin moest passen. En omdat deze vriendin, vanwege een auto-ongeluk van haar ouders, in het buitenland moest blijven, kon deze Sara geen afspraak maken, tot op heden, omdat ze op haar kinderen moest passen. Ik heb toen aangeboden om voor een andere oppas te betalen, zodat wij samen die avond voor elkaar zouden hebben. Maar opeens moest deze Sara ook naar het buitenland om ook voor de ouders van haar vriendin te zorgen. Kortom, de ene smoes na de andere wordt bedacht om een ontmoeting te verhinderen. (Ter informatie: deze Poolse Sara heeft als email-adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ; haar telefoonnummer is: 0633015234 . Misschien worden deze gegevens ook voor/door andere dames gebruikt). Typisch is dat deze Natasha, Kira en Sara alleen ’s nachts e-mails versturen. Deze mailtjes zijn vaak maar één of twee regeltjes in gebrekkig Nederlands. (Alsof niemand van al die vrouwen overdag tijd heeft om zo’n regeltje te schrijven. Het is dus ook goed mogelijk dat ’s nachts één persoon, bijv. Natasha, al deze éénregelige mailtjes schrijft namens haar al zgn. “vrouwen”). Het is opvallend dat de enige positieve reacties op deze site over Natasha, allemaal zijn geschreven in het gebrekkig Nederlands (zonder hoofdletters) van Natasha en haar medewerksters. http://www.fakerslijst.nl/topic/1997/Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Als je Natasha (en haar zgn. vrouwen) op dit soort negatieve reviews wijst, dan heeft men als verweer: die mannen hebben geen 30 euro betaald, en daarom hebben ze geen afspraak gekregen. Nou, ik kan de emailwisseling met Natasha laten zien, waarop ze(tweemaal) bevestigt dat ze de 30 euro ontvangen heeft, dus deze smoes, dat ik niet betaald zou hebben en dat er daarom geen afspraken met de vrouwen zijn gekomen, gaat niet op. Blijf dus ver van deze vrouw en haar bedrog.

Haldo

on maandag, 03 oktober 2016. Posted in Slechte Ervaringen

Bd4sex www.langswippen.nl NEP WEBSITE

Deze site is nep als wat niet te geloven, Ik heb zelf 50 euro besteed ongeloofelijk nep Ik heb totaal op www.langswippen.nl 100 euro besteed alleen achter te komen of het zo was ik heb mischien 5 vershillende vrouw gesproken en lief ok maar echt het is allemaal bullshit.. wilt meer tijd en wilt meer leren kennnen ze kijk geen vremde verstouwen noemaaar op. op deze website voel ik dat nederland gewoon te kort komt aan sex maar.. het is puur op je geld verrichte website. my advies gebruike facebook of iets gelijks maar geen sexdate site waar niet uit komt. het verhalen er van zijn allemaal verzonnen.. ik heb net mijn laste credit gebruikt ik ben er echt mee klaar.

Bram

on donderdag, 29 september 2016. Posted in Slechte Ervaringen

Rijpevrouwenseks.nl is FAKE

Leek me me wel spannend een seksdate te gaan zoeken op het internet. De rijpevrouweseks.com leek hiervoor wel geschikt. Niet dus. Na profiel te hebben gemaakt met woonplaats kwamen er tientallen verzoeken uit mijn woonplaats binnen. En altijd hetzelfde. Eerst heel vel vrage, op jouw vragen geen antwoord geven en uiteindelijk kunnen ze allemaal niet of moeten kijken wanneer ze tijd hebben. Twee weken gedaan en geleerd hiervan. Alleen geld verdienen meer niet. Dus niet inschrijven op rijpevrouwenseks.nl.

isamel

on donderdag, 28 juli 2016. Posted in Slechte Ervaringen

tinderdatingsite.nl

was ik na jaaren weer eens op zoek naar contact en dacht ik van tinder gehoord te hebben maar ja geen smartphone dus dan maar tinderonline .. maareh deeejavuuu ..niks zeggende reactie s..wel 2 aantrekkelijke foto s ..en maar dat hele tijd afhouden .. heeft me geld gekost helaas.. maareh ik weet zeker dat het goed terecht komt bij de vakantie van die oplichter..helaas niet eerst op deze geweldig hulpvaardige site gekekenhulde aan "NIETNEP" !!!!

Juergen Pfrengle

on donderdag, 21 juli 2016. Posted in Slechte Ervaringen

Bezwahr tegen X-Club

ik heb en paar ker met Dames via X- Club gechat,de Damen wilten ok 100% sex met mij,ik heb met drie verschilleneDames gechat en paar Dagen en vor Sex afgesproken,ik heb mijne Telefonnummer angegefen,maar nimand heft sich gemeld bij mij,want imand dringenst sex wil met mij dan meld hij sich doch telefonisch bij,denk ik mal,also denk ik dat de X-Club Nep is,en allen mal geldmakerei,also Oplichters(op deutsch Ganoven) grutjes Juergen

Robbie

on maandag, 16 mei 2016. Posted in Slechte Ervaringen

bd4sex.nl is oplichterij

Nooit een credit kopen!!! De site ziet er goed uit. De profielen varieren van girl next door tot mannenverslinders. En dan: Ik had gemiddeld 1000 hits op mijn profiel per week. Dit kun je zien op de counter in je menu. In mijn bd4sex mailbox zo’n 70 chatberichten per dag van dames, stellen, meisjes, prostituees, hoerenmadammen, gescheiden vrouwen, zielige gehandicapte vrouwen tot shemails toe. Allemaal hunkerend naar aandacht en bereid om vandaag nog met je te vrijen. Je kiest er 1 uit om te chatten. Je hebt altijd binnen een half uur reactie. Ook midden in de nacht. Wat raar, ’s nachts is het Nederlands in ene wel erg doorspekt met Aziatische accenten. De dames die eerst nog vandaag een lul in hun kutje of ander gaatje wilde voelen vinden het al veel te ver gaan om een app te sturen naar een mobiel nummer dat je hebt opgegeven. Zij hebben ineens ook principes en willen liever “hier” nog wat praten (chatten a 1 Euro per bericht, voor de man althans). Een afspraak maken, daar is het nog veels te vroeg voor, eerst je “hier” nog wat beter leren kennen. Terwijl je net je hele hebben en houwen op tafel hebt gegooid. PURE CREDIT MELKERIJ PURE OPLICHTERIJ JE WORDT IN DE MALING GENOMEN WAAR JE BIJ STAAT!!! Frozen Geeks, de aanbieder van de site, heeft in zijn voorwaarden staan dat er ook amusementsprofielen op de site aanwezig zijn waarmee fysieke afspraken niet mogelijk zijn. Zij bedoelen: Fysieke afspraken niet mogelijk, alleen fake vrouwenprofielen. De spanning van het aanmaken van een profiel is fun. Daarna is de fun snel over. Je krijgt nooit iemand te zien die je kent. Foto’s met rechtsgestuurde auto’s van vrouwen die nu voorbij je woonplaats komen. Bergen op de achtergrond in de achtertuin. Ze hebben een database met foto’s en berichten opgebouwd, niet te geloven zo groot. IN HET KORT: NIET DOEN NIET DOEN NIET DOEN NoBuddy4sex te vinden!

Rob

on zondag, 15 mei 2016. Posted in Slechte Ervaringen

sexrelatiedating.nl FAKE

Omdat ik wel eens een erotische dating site wilde proberen, kwam ik uit bij sexrelatiedating.nl Laat ik om te beginnen zeggen dat deze site 100% nep is. Ik heb een paar dagen contact gehad met een meisje op deze site waarmee het erg goed klikte. Dacht ik tenminste. Ik ging al gauw twijfelen aan haar toen ze aan me vroeg of ik ook aan sport doe, terwijl ik in een paar berichtjes ervoor al had aangegeven met verschillende sporten bezig te zijn in mijn vrije tijd. Maar goed, op zich was ik hierdoor nog niet meteen uit het veld geslagen. Het contact liep zo goed, dat ik echt ook gevoelens ontwikkelde voor dit meisje. Omdat ze me echter mooie dingen bleef voorhouden, maar een ontmoeting vooruit bleef schuiven vond ik dat er iets niet klopte. En daarnaast zei ze soms dingen die niet pasten bij eerdere berichtjes die ze stuurde. Toen ik haar meerdere malen uitdrukkelijk vroeg om contact met me op te nemen buiten die site gaf ze niet thuis. Elke keer werden er weer dingen gezegd die me wel op de site moesten houden. Na een week heb ik de conclusie getrokken dat het daarom nep is en haar hiermee ook geconfronteerd. Mezelf daarna uitgeschreven van de site, want ik had er genoeg van. In een notendop was dit mijn persoonlijke ervaring. Ik ben naderhand onderzoek gaan doen en kwam tot de ontdekking dat er meerdere sites gelinkt zijn aan deze website. Ook ging ik de Algemene Voorwaarden eens lezen van deze site (immers: wie leest die nou van tevoren), en toen zag ik het letterlijk staan: "Sommige personages, profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk". Jammer dat het me toen al 100 euro had gekost. Ik heb op dezelfde site ook contact gehad met enkele andere nep-profielen, en wat steeds opviel was dat mijn berichtjes vrijwel meteen werden beantwoord, in ieder geval heel gauw. Kenmerkend voor dit soort sites zijn de volgende dingen: er wordt ingespeeld op je gevoelens en hier wordt misbruik van gemaakt. Teksten worden geschreven door professionals, sommigen maken daarbij 'kleine foutjes'. Die komen wel als verdacht over, maar wekken nog niet meteen de indruk dat het nep is. Ontmoetingen worden continu met alle mogelijke smoezen uitgesteld en komen er nooit. Aan contact via e-mail, whatsapp, of sms wordt geen gehoor gegeven, want dan verdient men niks. Er worden dingen gezegd als: "mij kost het ook credits, maar ik vind het geen zonde", etc. Om een lang verhaal kort te maken: trap hier niet in, maar besteed je geld aan een echte prostituee als je graag iets erotisch wilt. Het is nep, en de oplichters die hierachter zitten halen veel geld binnen. Ze zouden keihard aangepakt moeten worden.

cor

on zaterdag, 14 mei 2016. Posted in Slechte Ervaringen

hearts former cupidos kan niet tegen de waarheid hahaha

Verwijdering Hearts‏ Verwijdering Hearts Hearts Toevoegen aan contactpersonen 3:31 Aan: xxx- Goedenacht, Bij deze willen we je informeren dat onze administratoren je account hebben verwijderd. Reden: Negatieve teksten publiceren omtrent de datingwebsite. Lees onze voorwaarden voor de regels van een account op Hearts. We hopen je hierbij voldoende te hebben geinformeerd. Ga naar Hearts > Met vriendelijke groet, Team Hearts Geen e-mails meer ontvangen? Wijzig je e-mail instellingen. © 2016 Hearts, Alle rechten voorbehouden. © 2016 Microsoft Gebruiksrechtovereenkomst Privacy en cookies Ontwikkelaars Nederlands

ANNONIEM

on woensdag, 04 mei 2016. Posted in Slechte Ervaringen

Yeho.nl = FAKE, HOAX!

5.2. Yeho.nl heeft entertainment als doel, het is expliciet niet het doel van Yeho.nl om fysieke afspraken tot stand te brengen. 5.3. Frozen Geeks Limited behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om gesprekken op Yeho.nl te sturen via zelf gecreëerde profielen. Dit zijn fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn.