Milf-Match.nl

Articles in Category: Slechte Ervaringen

Deel je ervaringen m.b.t. fake/nep-sites op het gebied van Erotische Dating.

Wil

on woensdag, 10 juli 2013. Posted in Slechte Ervaringen

Deze site zeker niet nep

Hallo iedereen, De site sexplezier.nl is echt en ik weet dit uit eigen ervaring. Er zijn wel een paar dames bij die slecht of niet reageren, maar 90% werkt wel. Wel jammer dat er weinig dames bij "sexdating" (dus niet prive ontvangst e.d.) weinig dames zich aanmelden. Maar de je voordeel bij deze goede site.

Th3 Dude

on woensdag, 03 juli 2013. Posted in Slechte Ervaringen

sexdating.be

Fake-Site, Koste mij welgeteld 10 euro eer ik het doorhad. Onmiddelijke respons maar vanaf je vraagt naar een email of eender wat kunnen ze niets lossen omdat ze je niet kennen. Terwijl als je echt aan sexdating doet heb je een fake-email adres achter de hand voor dit soort dingen.

telecastermaster

on zaterdag, 22 juni 2013. Posted in Slechte Ervaringen

mailjou en sexcetsexdate

heb met beide sites slechte ervaringen. Heeft me veel geld gekost en niets opgeleverd. Zodra er een echte date nadert, zijn de dames ineens ziek, been gebroken, geen tijd, kletsen er over heen, spreken af en komen niet. Tuin er niet in, heb me veel geld gekost..zo stupid as i am

Tricky55

on zaterdag, 22 juni 2013. Posted in Slechte Ervaringen

bi-stel.nl

Reeds 3 weken ingeschreven en bij het inloggen krijg ik steeds hetzelfde bericht: Welkom! Je profiel moet nog worden beoordeeld. Voorkom dat je profiel niet wordt geaccepteerd. Kijk hier voor ons advies Je onvangt binnen 24 uur een berichtje van ons op je e-mailadres. Controleer deze site voordat jullie ze onder No-fake zetten;

Ticky55

on zaterdag, 22 juni 2013. Posted in Slechte Ervaringen

Met één acount op meerdere sites

Als je één acount op één van de volgende sites gemaakt hebt, dan sta je ook op de andere sites: http://dating2nite.nl ; http://www.sugababes.nl ; http://www.vanavondneuken.be ; http://www.benzogeil.nl ; http://www.gratis-neuken.info ; http://www.lekkergratissex.nl ; http://www.gratisneuken.net ; http://www.flirtplek.nl ; http://www.mijnflirt.nl ; http://www.prive-contact.nl ; http://www.maturespot.nl/ ; http://www.fleshbot.nl/tag/neukpop ; http://www.eerstekeersexdaten.be ; http://www.sexcontactprofiel.nl Wat nog erger is, ben je een vrouw, dan wordt je foto ook nog gebruikt op andere sites, met een heel andere tekst eronder. Wanneer gaat de politiek hier eens iets tegen ondernemen?

Rob

on donderdag, 13 juni 2013. Posted in Slechte Ervaringen

Nep

Bi-stel.nl, is inderdaad anders dan andere sites, die geven gewoon niet thuis, profiel ingevuld, en binnen 24 uur zou je een email krijgen, wacht nu al 4 dagen, maar mooi niet !

Speedflirting.nl

on dinsdag, 11 juni 2013. Posted in Slechte Ervaringen

Nep / Fake

En dit zijn natuurlijk de leukste. Als je het domein controleert kun je zien dat dis in mei 2013 is geregistreerd. En nu (juni 2013) al honderden vrouwelijke profielen. Zie ook weer de voorwaarden. En de kosten voor het versturen van een bericht bedragen 1,50 Euro!!!!!

Hotdaten

on zaterdag, 08 juni 2013. Posted in Slechte Ervaringen

Nep / Fake

En ook deze is nep/ fake. Zie de voorwaarden. "Bepaalde personages, profielen en/of advertenties kunnen fictief zijn en hebben daarmee een entertainment karakter. Het contact via SMS of e-mail is in die gevallen gemodereerd. Fysieke contacten zijn derhalve niet in alle gevallen mogelijk."

Hete Profielen

on donderdag, 06 juni 2013. Posted in Slechte Ervaringen

Fake

Review:
echt een schande dat de politie niks tegen zulke oplichter doet!

wel een goede site als je weinig zelfvertrouwen hebt haha

zulke dating sites worden beheerd door vrouwen tegen mannen omdat alleen mannen hier intrappen

XContacten

on donderdag, 06 juni 2013. Posted in Slechte Ervaringen

Het is een datingsite net als de rest. Toch lijkt deze mij van betere kwaliteit. niet alles is nep en er zitten echt wel serieuze vrouwen tussen. Het beste bij dit soort sites is om het minimale aantal credits erin te stoppen en te zien of je snel beet hebt. Dan heb je snel genoeg door of je nepperfds of serieuze daters aan de haak hebt!

Sterke punten:
goed en duidelijk

Zwakke punten:
sommige mail komt aan in spambox, heel irritant om die steeds te moeten checken.

Verboden Liefde

on donderdag, 06 juni 2013. Posted in Slechte Ervaringen

Review:
Buitengewoon fake; foto's van dikke vrouwen terwijl bij de beschrijving wordt vermeldt dat ze tussen de 60 en 70 kilogram wegen...........
Regelmatig kusjes, maar nooit(!!!) een zinnige reactie...
Zo stom geweest om te betalen via een creditcard; en aan het einde van de termijn ( ik dacht er vanaf te zijn) wordt er gewoon een nieuwe termijn afgeschreven! 

HillySexdating

on donderdag, 06 juni 2013. Posted in Slechte Ervaringen

NEP

En ook deze kan worden toegevoegd aan het rijtje van NEP-sites.

Citaat uit de voorwaarden:

"Sommige profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn in deze gevallen niet mogelijk"