Milf-Match.nl

Articles in Category: Slechte Ervaringen

Deel je ervaringen m.b.t. fake/nep-sites op het gebied van Erotische Dating.

Emiel René de wolf

on woensdag, 13 november 2013. Posted in Slechte Ervaringen

Mijn wachtwoord wordt. Niet aanvaard

Ik wil credits kopen en blijf steken op mijn wachtwoord dat niet aanvaard wordt. Dus kan ik niet verder. Ik heb reeds tien keren geprobeerd credits aan te kopen maar mijn wachtwoord wordt nooit aanvaard.

Jos

on donderdag, 07 november 2013. Posted in Slechte Ervaringen

Alibido

Ik heb een lidmaatschap aangegaan voor drie maand.NOOIT reactie gehad.Enkel heel veel als lidmaatschap voorbij was.Om mij terug te laten betalen!!!Ik heb al verschillende mails gestuurd met de vraag hoe ik mijn profiel kan verwijderen na de lidmaatschap.GEEN reactie en op de site kan ik niet meer inloggen.Het staat ook niet vermeldt op de site hoe het moet.Dus beste mensen,laat u niet foppen bij ALIBIDO

gj van der werff

on donderdag, 31 oktober 2013. Posted in Slechte Ervaringen

gouden tip , gouden tip ,gouden tip

ook ik heb veel credits verspeeld met nep profielen en op den duur heb je het wel wat sneller door , of geen foto willen sturen met smoes ,zoals geen camera ,kan hem niet vinden nu niet wel later en als er fotos op staan zijn ze, als ze bij een fakeprofiel horen op de dezelfde locatie en moment genomen maar ik las op een andere site een GOUDEN TIP je moet de fotos die je krijgt of van het profiel op je pc zetten en dan met google picturesearch kun je achterhalen waar deze foto nog meer voorkomt gebruikt is. en dat elimineert heel veel profielen je zult het zien. het werkt als volgt. bij google search klik je op afbeeldingen en vervolgens op het fototoestelletje in je searchbalk en dan kun je uit je foto bestand een foto uploaden en dan kun je heel snel zien waar de foto nog meer gebruikt word ,de eerste lijst zijn nog meestal datings sitie maar als je even doorbladerd zie je vanzelf waar de foto vanzelf vandaan komt en echt het werkt prima

peter

on vrijdag, 25 oktober 2013. Posted in Slechte Ervaringen

datingprikbord.nl

ik ben een kleine 70 euro armer , houden je aan het lijntje . Uiteindelijk hebben ze juist credits bijgekocht , je vind ook de profielen op andere sites terug . Zoals flirtplek.nl , enz..... Gr peter

Anoniem

on vrijdag, 25 oktober 2013. Posted in Slechte Ervaringen

Date2Sex

Op Date2Sex.nl veel dames en soms dagelijks berichtjes van gewillige dames. Korte antwoorden, veel spelfouten en berichtjes in dezelfde stijl. Na vele (betaalde) berichtjes nooit wat af kunnen spreken. Heeft iemand ervaring met deze site

P

on dinsdag, 22 oktober 2013. Posted in Slechte Ervaringen

Tja.....

Ik kreeg één of andere mail (duidelijk fake) van Alibido.net. Uiteraard even gekeken (en geregistreerd) om te kijken wat het is. Uiteraard was het één of andere site met waarschijnlijk erg veel fake profielen. Dus ik stuurde een leuk en vooral subtiel antwoordje naar de zender van de email. Die kon het echter niet laten om na wat héén en weer gemail een antwoord te sturen met mijn inlog gegevens - inclusief IP nummer etc. Geweldig! Hoe kun je zo dom zijn :-) Er is geen enkele gebruiker van welke site dan ook maar die in staat is om dit soort gegevens te achterhalen anders dan een beheerder..... Waar maar weer eens is aangetoond dat het gemiddelde intelligentie nivo van dat soort exploitanten niet hoger is dan de dikte van een A4-tje :-)

J van Es

on zondag, 15 september 2013. Posted in Slechte Ervaringen

Fake, faker, fakest!

DatingPrikbord en GewilligeVrouwen blijken (grotendeels) exact dezelfde profielen te bevatten. Dezelfde profielnamen, tekstueel dezelfde omschrijvingen, dezelfde foto's. En dezelfde domme reacties van deelneemsters. Wil je echt geld kwijt, maak t over aan een goed doel. Dan heb je daarna misschien zelf nog een goed gevoel. Hier krijg je ipv een poesje hooguit een kater! Deze sites it is allebei superflut........

Anoniem

on donderdag, 12 september 2013. Posted in Slechte Ervaringen

Seekbang

Ik heb me laten vangen door een vrij onschuldig uitziende mooie meid die na lange tijd sterk mijn vertrouwen had gewonnen. Maar telkens werd ze onzeker voor een afspraak en omdat ze erg strenge ouders heeft kon ze moeilijk met me afspreken. Ik kreeg argwaan hier door en ik heb uiteindelijk gevonden dat je met google foto's kan opzoeken. Resultaat was een lange tijd aan het lijntje ben gehouden door iemand die erg goed in haar of zijn taak was. Heel wat euro's lichter maar vooral de gevoelens zijn aangetast. Een harde leerschool voor mezelf. Het gaat om deze meid http://static.cdn.submityourex.com/7/0/1/6/31412/pic6.jpg

Eddie

on donderdag, 12 september 2013. Posted in Slechte Ervaringen

Droom verder

Helaas maar waar sexdating sites zijn een grote Nepzooi. Foto's zijn gejat, sommige dames ken ik zelfs En nee die doen niet mee aan deze onzin. Mocht je twijfelen . Dames(ahum) reageren direct , hebben Blijkbaar niets anders te doen, werken niet ook al zeggen ze een baan te hebben. Beloven van alles , totdat je concreet wordt en datum vraagt voor afspraak of hun email. Dan houden ze de boot af en kunnen ze niet of pas later. Dames stellen daarnaast vaak dezelfde vragen. Kun je goed beffen , wat voor werk doe je etc. Ze zijn of dom of ze chatten met zoveel mannen dat ze maar slap uit hun nek zitten te lullen. Mocht je echt nog twijfelen . Op de site van sexjobs staan regelmatig advertenties voor operators die dus dit werk moeten doen. Mannen aan het lijntje houden en geld uit hun zak kloppen. Daar worden ze voor betaald, de foto's zijn nep. Er zit daar dus geen geil wijf die met jou wil afspreken . Kortom ben je geil en je wilt echt neuken ga dan naar de hoeren , goedkoper en je krijgt real Pussy. Deze klote sites verder links laten liggen .

Johan

on zondag, 08 september 2013. Posted in Slechte Ervaringen

Fake als het maar kan.

Al de genoemde sites die als fake worden bestempeld nooit vertrouwen. Zoals op deze site al is uitgelegd. Neem de foto's van deze dames en via google afbeeldingen een match laten zoeken, Nagenoeg altijd kom je terecht bij een porno-ster of een webcam meisje. Dit heb ik een behoorlijk aantal malen gedaan. Deze sites zouden eigenlijk verboden moeten worden. Veel mannen zijn op zoek naar een seks-maatje omdat ze vaak (gescheiden of weduwnaar) dan toch wel iets missen. Hier wordt dankbaar misbruik van gemaakt. Pas op laat u niet verleiden, dit kost u veel geld. Bij een prostituee weet u dat het fantasie is, maar u krijgt er tenminste iets voor terug. Veel succes met deze site.