Milf-Match.nl

Articles in Category: Slechte Ervaringen

Deel je ervaringen m.b.t. fake/nep-sites op het gebied van Erotische Dating.

Rudy

on maandag, 21 april 2014. Posted in Slechte Ervaringen

bedmatch.nl FAKE

Verschillende malen contact proberen te leggen, en zolang je blijft chatten op de site zelf lijkt alles goed te gaan. eens je wil afspreken zijn er een aantal standaard antwoorden, soms anders geschreven, maar wel met dezelfde inhoud, hoe lang je al chat heeft trouwens geen belang. "ik wil je eerst beter leren kennen..." "Ik ga nu nog niet mailen, ik ken je pas...." "Ik heb net nieuwe credits gekocht, en wil die opmaken...." "Ik gaf ooit mijn gegevens en ik word nog steeds gestalkt..." "We kunnen toch nog even verder doen hier toch..." "Ik geef niet zomaar mijn mail, mijn man en ik gebruiken hetzelfde adres..." Bovendien zijn de antwoorden vaak in een soort abnormaal Nederlands, duidelijk geschreven door personen die onze taal wel machtig zijn maar die ze niet als moedertaal hebben, een veel gemaakte fout is het herhalen van een woord aan het einde van een zin zoals in ".... dat wil jij toch ook wel zo toch." 1 keer dacht ik toch een echt iemand vast te hebben, maar 3 werf helaas, ze was zo nep als de rest.

Jeroen

on woensdag, 16 april 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Mattchwereld.nl is een fake site

Heb bij matchwereld.nl een account gekocht voor 40 euro. Op deze wijze kun je dan mails etc. versturen. Je krijgt een heleboel suggesties en op het moment dat je mailt krijg je altijd gelijk respons. Ik heb een test gedaan en gedurende 24 uur elke 2 uur een bericht gestuurd. Elke keer kreeg ik gelijk antwoord. Soms in een heel andere stijl geschreven. De foto's die op de site staan zijn wijd verspreid over het internet en zijn niet origineel. Paar keer in een mail erop aangesproken en kreeg dan een heel agressief antwoord. Geen geld aan spenderen dus.

Gast

on dinsdag, 15 april 2014. Posted in Slechte Ervaringen

bedmatch.nl

Aangemeld bij bedmatch.nl en binnen enkele uren ben ik al door 4 schone dames als favoriet toegevoegd. 2 Dames willen al binnen 1 uur afspreken. NEP Fake dus bedmatch.nl Domein is pas 1 maand oud, registratie datum 7 maart 2014 en nu al meer dan 30000 leden en 1600 leden online. NEP FAKE

Johnny

on dinsdag, 08 april 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Neukbook.nl

Neukbook.nl is 100% fake, heb met een van hun gechat om te testen en ik werd belazerd. Net zolang gechat totdat contact heel intiem werd en de persoon mij zelfs ''schat'' en ''lieverd'' noemde en xxx etc, daarna vroeg ik of we verder konden mailen of bellen, en dat ik naar bed wou gaan omdat het al laat was. Ik kreeg letterlijk als antwoord (gekopieerd en geplakt): ''Ga je nu al slapen schat? Hoop dat je nu nog even wat tijd voor me vrij hebt. We kunnen toch gewoon hier verder gaan?'' Dus 100% FAKE.

Martin

on maandag, 31 maart 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Zeker niet Nep

Ik zag laatst een reactie over flirtenlive.nl. Deze stond op Niet nep en ik heb mezelf ingeschreven. Nu zie ik dat hij wel op Nep staat terwijl ik gisteravond een hele leuke date heb gehad met een leuke vrouw. Wilde dat even laten weten.

 

En ook hier wordt een poging gedaan te doen voorkomen alsof dit een eerlijke site is.

Dit is gewoon een NEP/FAKE-site.

Erik

on maandag, 31 maart 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Sexnederland.com

Ik heb juist een goede ervaring met deze sexdatingsite, heb vorige week een leuke sexdate gehad met een mooie dame. Was erg gezellig en wil juist wel gewoon goede ervaring hier achter laten!

 

Aanpassing door Beheerder.

 

Dit is toch een NEP/FAKE-site

Ramon

on zaterdag, 29 maart 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Flirtenlive.nl

Flirtenlive.nl is ook GÉÉN aanrader. Hij staat hier wel bij de ''niet nep'' maar hij is dus wel degelijk nep. Je krijgt allemaal berichten van vrouwen die aan de andere kant van Nederland wonen. Er zitten dan wel geile berichten en foto's bij maar dat is het dan ook. En heb je iemand die bij je in dezelfde stad woont, dan houden ze je aan het lijntje. Jammer!

50pluspartner.nl

on dinsdag, 18 maart 2014. Posted in Slechte Ervaringen

50pluspartner.nl is NEP / FAKE

Domein geregistreerd op 2 april 2014 en nu al honderden dames, met foto, online. En zie ook weer de voorwaarden: Sommige Profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk... Dus....

Marc

on dinsdag, 18 maart 2014. Posted in Slechte Ervaringen

affairemarkt.nl is nep

Vorige week ingeschreven maar geen credits gekocht.Deze site is zo nep dat sommige zeggen wat een spannend profiel en een mooie foto terwijl er helemaal geen profiel of foto opstaat Heb in een week tijd 230 berichten met wel hele lekkere fotoos gehad.lol Kortom pure NEP!!!!

Ray Kersten

on zaterdag, 08 maart 2014. Posted in Slechte Ervaringen

netsite plaatsen op deze site

Ik had contacten bij sexdate4-free.nl en het bleek dat geen van alle contacten emailadres of skype naam willen geven. Ze vertellen niets over henzelf en beantwoorden hooguit op. een paar vragen en hun antwoorden zijn altijd erg kort, en meestal in slecht Nederlands. Vandaag melde ik me aan bij sexbook.nl en ontdek dat vrijwel alle dezelfde profielen als op sexdate4-free.nl...!! Dus deze beide sites zijn NEP! Hoe kan ik deze sites hier als fake plaatsen? Groeten Ray

Harley70

on dinsdag, 04 maart 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Slechte ervaringen met: Heteprofielen.nl

Ook ik ben er ingetrapt: voor veel geld met "contactdames"op Heteprofielen.nl, maar de smoesjes komen steeds weer op het hetzelfde neer: mailen, mailen en nog eens mailen en uit eindelijk NIKS, NADA, RIEN...Betalen, betalen en maar betalen. Het zijn fakers en neppers!! Hier zijn nog meer fakers-sites waar ik ben ingeprapt: sexdatingplanet.nl - Seksinjouwstad.nl - Ouderensexclub.nl - Seksdatingplanet.nl - Pijpsexcontact.nl - Datingprikbord.nl - Messengersexdate.nl - Postcodesex.nl - Zooske.nl - Onze geheimpjes.nlStoute afspraakjes.nl - Friesel.nl - Secretsesdat.nl.

Ben

on vrijdag, 28 februari 2014. Posted in Slechte Ervaringen

fax site

Hoi allemaal, had mij voor 6 maanden (€138) ingeschreven bij www.info.passieI2.com Leek in het begin wel positief maar toen kwamen de zaken aan het licht: kreeg "chat"verzoeken maar kan de chatberichten nooit lezen ik was full-time lid maar kan geen video's bekijken, "home"geeft fout melding Ik heb 3 keer en mail gestuurd met de vraag om toelichting, nooit enige reactie. De 4e mail was wat anders van opzet (ik zou hier melding van maken) maar ook hier geen enkele reactie. Dus, ik voel me genomen en dien lijdzaam de 6 maanden uit

johnboy

on maandag, 24 februari 2014. Posted in Slechte Ervaringen

nep profielen opsporen

op elke site kun je foto' s aanklikken (dating en sexsites) en kopieren, doe dit via google afbeeldingen, maar klik eerst op afbeelding en selecteer afbeeldings url kopieren, plak deze via google afbeeldingen, mogelijk nog een keertje zoeken en klikken op afbeelding te zoeken en soms bingo, zie je de nep en faker, die op verschillende sites wordt aangeboden.