Milf-Match.nl

Articles in Category: Slechte Ervaringen

Deel je ervaringen m.b.t. fake/nep-sites op het gebied van Erotische Dating.

Knaks

on donderdag, 12 juni 2014. Posted in Slechte Ervaringen

LANGSWIPPEN.NL IS FAKE

Pas op www.langswippen.nl is een fake sex site. Mooie foto's dat wel. Voor elk contact wordt een creditpunt afgeschreven. Tot een ontmoeting komt het nooit, echt nooit omdat er medewerkers van hun zelf achter de PC zitten.

SantraM

on donderdag, 12 juni 2014. Posted in Slechte Ervaringen

HOE HERKEN JE FAKE SITES

welke zijn ake 2sexdatig sexdatingstad seks-nederland 1. via zo een site wordt krijg je soms mail van een vrouw direct die je informeert over een andere site. is dus fake. Helemaal omdat er een aantal site dezelfde layout hebben ,alleen een andere titel,een andere kleurtje, en men ook niet eens de moeite heeft genomen een andere layout te creeren, Dombo's 2. Je krijgt altijd korte reacties: one liners, altijd een vraag om jou aan de praat tehouden 3. geen enkel weldenkend mens strooit zo makkelijk met zijn foto's verbonden aan seks contact zoeken. Helemaal vreemd wordt het als ze beweren stiekum vreemd te willen gaan, jou vragen discreet met de foto om te gaan die ze ongevraag al meteen aan je gestuurd hebben. Of beweren zooo verlegen te zijn en meteen herkenbaar op zo site staan. 4. Het gehalte aan toch lekker vrouwen is veelste hoog 5. Knappen vrouwen met beweringen dat ze niet lang willen chatten , gewoon keihard gedekt willen worden, lijken dan nog meer te appelleren aan de hoop dat het echt is, ook al zoek je dat niet eigenlijk niet. Maar als je daar op ingaat, bliljkt het ook gewoon poker bluf 6. al zet je in je profiel " dit is een fake site "krijg je nog reacties met 'wat een prachtig profiel heb je" als je geen foto plaats krijg je een reactie wat mooi je bent 7. In een dialoog verwacht je dat ze inhaken op wat je op hun vraag antwoord, 9 van de 10 blijken last te hebben van leesblindheid of zo, want ze gaan aan het meeste voorbij, Geven even complimenteuze bevestiging, om je weer een vraag te stellen. 8. Daarachter zit een netwerk van een paar bedrijven met meerdere sites die je van de ene naar de andere site introduceren en zo meerdere keren je credits laten kopen. 9. al is het je neiging om toch te reageren en ze de huid vol te schelden maakt niets uit want dan hebben ze je te pakken dat je het niet kan laten negatief te reageren, als je maar veel reageert en credits koopt. 10. Mocht je je mailadres wil sturen , moet je in je OUTBOX kijken,want dan staan er ineens allemaal xxxxxxx waar je mailadres stond. Omdat seks zo een taboe is,wordt dit ook gewoon niet al oplichting,fraude aangepakt. We kunnen wel sites op de zwarte lijst zetten, maar laten we elkaar vooral informeren over wel echte seks dating sites. Het zou straighter zin als je een tientje betaald om in te schrijven,omdat ze rekening mee houden dat mensen verder contact via de mail gaan, en mogen zoeken, Vele nepsites, blokkeren in de tekst ook je mailadres als je die door wilt geven.

jeroen kuijten

on dinsdag, 10 juni 2014. Posted in Slechte Ervaringen

hoevaak willen ze een eerlijk hartje breken

het begon op mijn 26ste verjaardag ik ben nog maagd als man ik heb nog nooit sex gehad nog nooit een relatie kortom ik wilde ook spanning opzoeken en misschien wel een leuke dame ontmoeten en wie weet wat er uit voort komt plus ik wilde mijn geile dromen onderhand wel eens beleven een hele avond lang maar te vergeefs 6 jaar trap ik al in de ene na de andere site niet dat ik het reglement niet lees nee want als ik het lees dan ontdek ik gewoon niks maar als ik na 300 400 euro het nog eens lees dan ga je dingen zien die er eerst gewoon niet stonden als je iedere fake site naleest zul je ontdekken dat ze het hebben over willekeurig regels veranderen wanneer de stite eigenaar daar zin in heet mijn eerlijke open oprechte hartje is tevaak gebroken en heeft bijna al zijn moed en hoop opgegeven ik had het er voor over om in 6 jaar tijd meer dan 7000 euro te verliezen aan fake dating sites krijg ik mijn geld terug ??? nee dat zit er niet in ik kan enkel balen en weten dat nu ik versleten ben gebroken ben gekleineerd ben en te beschaamd en verlegen ben om nu nog in real een dame te benaderen .

marktplaatsvoorsex.be

on woensdag, 04 juni 2014. Posted in Slechte Ervaringen

marktplaatsvoorsex.be

Opgepast dikke vette nep site. 138 berichten gekregen van hete vrouwen op 1 avond maar niemand wilt echt afspreken alleen maar chatte dat natuurlijk heel veel geld kost daarom mensen niet naar de site gaan is nep

marktplaatsvoorsex.com

on vrijdag, 30 mei 2014. Posted in Slechte Ervaringen

marktplaatsvoorsex.com

Tsja, marktplaatsvoorsex.com Creation Date: 09-apr-2014 En nog geen 2 maanden later 1700 dames ONLINE... Nou nou zeg. Hoe NEP kan het zijn... Domain Name: MARKTPLAATSVOORSEX.COM Registrar: ENOM, INC. Whois Server: whois.enom.com Referral URL: http://www.enom.com Name Server: DNS1.REGISTRAR-SERVERS.COM Name Server: DNS2.REGISTRAR-SERVERS.COM Name Server: DNS3.REGISTRAR-SERVERS.COM Name Server: DNS4.REGISTRAR-SERVERS.COM Name Server: DNS5.REGISTRAR-SERVERS.COM Status: clientTransferProhibited Updated Date: 09-apr-2014 Creation Date: 09-apr-2014 Expiration Date: 09-apr-2015

fuck match

on zondag, 25 mei 2014. Posted in Slechte Ervaringen

MatchWereld - laser matchwereld uit!

in plaats van all dat gezeur, gewoon DoS starten. met T*o*r is het niet spannender als een profiel aan te maken op matchwereld.nl. kan zelfs met T*o*r browser vanuit een web pagina met js L*O*I*C (of met T*o*r / V-i-d-a-l-i-a ook vanuit een (windows) PC). als iedereen die op deze site over mw klaagt een of zelfs allebei inzet dan is de site gewoon UIT.

datingchecker.nl

on zaterdag, 24 mei 2014. Posted in Slechte Ervaringen

datingchecker.nl

datingchecker.nl Probeert je wat gouden tip te geven, maar probeert jou gewoon NEP-sites aan te smeren die ze zelf beheren. datingchecker.nl is NEP/FAKE Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Packmann

on zaterdag, 24 mei 2014. Posted in Slechte Ervaringen

99% Of meer NEP !

Beste Mensen... Laten we eerlijk zijn, wij ranzige mannen op zoek naar Seks in Utopia. Daar waar het gaat om seks en te makkelijk geld staan legers criminelen klaar om je te belazeren waar je zelf om vraagt. Alleen we zijn natuurlijk niet allemaal zo stom als deze goedkope crimineeltjes die helemaal niets te makken hebben. Zo kunnen ze geen Nederlands schrijven met teksten waar je jonge heer permanent van gaan hangen. De appetijtelijke dames komen zo van de pornosites of van meisjes die door laffe Loverboys zijn gefotografeerd. Het is net als bij Menno Buch die destijds alle 06 nummers heeft opgekocht. Al deze sites zij van een of twee eigenaren, bemand door lieden van het meest lachwekkende allooi.

Datingprikbord.nl

on dinsdag, 13 mei 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Datingprikbord.nl

Datingprikbord.nl Nog zo'n topper in het versturen van 'sex-verzoekjes'.... Meer dan 100 verzoeken binnen 1 week. Allemaal mooie dames met hoge nood... Trap er niet in. Deze site staat trouwens al geruime tijd te boek als NEP/FAKE Datingprikbord.nl? Niet doen....

jouwfuckbuddy.nl

on zaterdag, 10 mei 2014. Posted in Slechte Ervaringen

jouwfuckbuddy.nl

jouwfuckbuddy.nl 'Grappig'... Site linkt door naar anders site waar je eerst enkele vragen moet invullen: 1. Ouder dan 25: JA 2. Heb je een SOA: JA 3. Zou je een condoom gebruiken: NEE Resultaat, 98 matches Verder commentaar overbodig....