Milf-Match.nl

Articles in Category: Slechte Ervaringen

Deel je ervaringen m.b.t. fake/nep-sites op het gebied van Erotische Dating.

kb

on dinsdag, 29 juli 2014. Posted in Slechte Ervaringen

List en Bedrog Nieuwsexcontact.nl

Helaas moeten constateren dat ook Nieuwsexcontact ook in het rijtje thuis hoort bij de grote oplichtingsshow. Ook op deze site wordt je benaderd door leuke profielen van dames, alleen staan na onderzoek helaas achteraf op bijna 6 tot 7 sites. Telkens hebben ze een andere woonplaats. Ik was nieuw en een beetje naïef waardoor ik aardig wat geld ben kwijtgeraakt aan nep profielen. Op deze site moet je voor elk verstuurde bericht en gelezen bericht 10 punten betalen, dat is dus 1.30 p.bericht. Ook hier wordt in artikel 3 van de voorwaarden aangegeven dat ze gebruik maken van bepaalde diensten om zo het gebruikers ervaring te doen stijgen. Nou is het alleen zo dat tot nu toe ALLE profielen FAKE waren. Je wordt aan het lijntje gehouden en ook zoals velen hier al hebben gemeld, je krijg geen antwoord op je vragen en ze eindigen steeds weer met een wedervraag. Ik zou graag willen weten of dit soort sites opgedoekt kunnen worden. want dit is gewoon te gek voor woorden. De volgende Nep profielen ben ik tegengekomen: Tanga, Haremmeid, Roseveertje24, Roosjelief, Rozewolk, Rokjesfan, Exoticlady, Aanhaar, Arablovexx, Justm89.

Nova Casa

on maandag, 28 juli 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Ishotmyself sexdating is pure oplichtng

Je krijg een profiel voorgeschoteld dat aan jouw voorkeuren is aangepast. Allemaal foto's die ook niet op een sexsite passen (net te breef) Als je reageert kan dat van gratis credits. Binnen een uur krijg je tussen 16.30-03.00 uur een reactie terug die puur fake is. Vervolgens probeert een vgls. mij beroepsprostituee je zoveel mogelijk berichtjes te laten plaatsen a 1 euro per stuk en je aan het lijntje te houden Wegblijven daar is mijn advies.

Datingprikbord.nl

on donderdag, 24 juli 2014. Posted in Slechte Ervaringen

NEP

Datingprikbord.nl is nep. De fotos zijn niet van de dames zelf, maar worden in het buitenland ingekocht. Trap er dus niet in, er is nog geen enkel contact uit voortgekomen, je moet alleen maar betalen. Als je e-mail adres of telefoonnr vermeldt wordt dit verwijderd. JE KOMT DUS NOOIT MET DAMES IN CONTACT.

joop

on zondag, 20 juli 2014. Posted in Slechte Ervaringen

nep site tinderonline

Wil iedereen waarschuwen voor de site. Ik ben helaas hoop geld kwijt ze zeer betrapt systeem aan de lijntje houd. Het komt overtuigend over met nep afspraken diversen reactie`s geprobeerd is op niets uitgelopen. Ze laten zitten met diversen smoezen daarbij gaan ze tot uiterste. Je zogenaamd date heeft wat afgezegd wordt minimaal 50 berichten kwijt per vrouw oplopend tot 80. Je krijgt snel reactie maar oppervlakkig. Meer je ophitsen en aan de lijntje houden. Hoop anderen zijn gewaarschuwd.*

Chris

on woensdag, 16 juli 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Hetegriet.nl fake of niet?

Ik heb nu een aantal fakesites gezien... Ik weet alleen niet of de laatste die ik tegengekomen ben dat ook is... Kan iemand wellicht meer info of inzicht geven of hetegriet.nl fake danwel nep is te noemen?

Pieter

on woensdag, 09 juli 2014. Posted in Slechte Ervaringen

FLIRTBERICHT.NL FAKE OR NOT?? GRAAG EEN REACTIE

Hoi, Ik heb al meerdere slechte ervaringen met fakesites gehsd waaronder matchwereld.nl en andere sites van PINK LEMON. Voor ik geld uitgeef aan een site, check ik eerst hun algemene voorwaarden om te zien of ze gebruik maken van fictieve profielen. Zoniet check ik de foto's van andere leden via google images of vie Tineye (add-on via firefox). Indien dit ook niets oplevert ga ik reviews zoeken op het internet. Zodoende heb ik dit ook gedaan bij FLIRTBERICHT.NL Zij zeggen expliciet geen fakeprofielen toe te laten. Via Tineye en google images heb ik ook geen indicaties gevonden dat deze site fake zou zijn. Ik heb ook nog geen slechte reviews gevonden op het internet. Toch staat deze site op de lijst van fakesites die op deze site vermeld staan. Heeft er hier al iemand slechte ervaringen mee gehad? Ik zou het echt wel graag weten voor ik hier ook maar één cent aan uitgeef!! Kan en wil iemand aub een reactie geven?? Alvast bedankt!!

Ken

on dinsdag, 08 juli 2014. Posted in Slechte Ervaringen

FLIRTSTOUT.NL

Site is net zo fake als alle anderen, veel berichten van vrouwen, wel 30 per dag, wanneer je in je profiel text zet: laat maar een email adres achter voor een antwoord ivm fake profielen, dan blijven vrouwen foto's op de site sturen met de vraag: wat vind je ervan? en ben jij nog vrij? en een dag later word steeds je profiel text leeg gegooid door de beheerder. met andere woorden : betalen voor credits. Maar in de tijd dat je profiel text nog zichtbaar is blijven vrouwen mail sturen zonder je profiel te lezen en doen ze net of jij heel bijzonder bent. NIET INTRAPPEN DUS!!! FLIRTSTOUT IS DIKKE FAKE!

marktplaatsvoorsex.com

on donderdag, 03 juli 2014. Posted in Slechte Ervaringen

marktplaats voor sex

sinds gisteren ben ik zo naief geweest om me in te schrijven voor marktplaats.dan krijg je berichten binnen van dames die zo geil zijn dat ze alleen maar seks willen hebben.na aankoop van wat credits ga je erop in en wat je dan voor stomme antwoorden terugkrijgt is niet normaal.zo van , toevallig woon ik bij je in de buurt, eerst zou ik wat fotos willen zien,heb je kinderen, ben je getrouwd,ze draaien er allemaal er om heen, want waar gaat het hier om?SEX!Ik hoef die mensen niet te kennen en zij mij niet,we verlenen mekaar een dienst en dan gaan we uitmekaar.ze houden je gewoon aan het lijntje todat je credits op zijn en weer nieuwe moet kopen.Je kan net zo goed een rondje in Alkmaar lopen,dan weet je zeker dat je seks hebt.TRAP ER NIET IN MENSEN!!!!!!!!!

secretaffaire.nl

on donderdag, 03 juli 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Secret Affaire zo nep als het maar kan

Deze sit is er alleen maar om mensen z.s.m. hun credits op te laten maken. Alles wordt beantwoord met een vraag van de "dame" in kwestie. Het beantwoorden kost dan weer credits.

Ben Dick

on dinsdag, 24 juni 2014. Posted in Slechte Ervaringen

AFFAIREMARKT.NL : NIET DOEN !!!

Ook Affairemarkt.nl heb ik getest in het kader van mijn eindwerk, en ook deze site zit vol vrouwen die eindeloos het gesprek rekken, terwijl je ze de heetste fotos tonen en ook van jou vragen, maar ze willen ook vooral je gezicht zien, en vooral jouw Credits opgebruiken. Het taalgebruik kan er door maar staat vol fouten. Hun gegevens om concreet af te spreken geven ze nooit vrij. De teksten die je spontaan ontvangt vanaf je ingeschreven bent komen vaak bij verschillende vrouwen terug, zoals "ik ben dit weekend bij jou in de buurt" enz...ALLEMAAL LEUGENS om aan je geld te kunnen. Volgens mij is dit een miljardenbusiness, gebaseerd op commissionering voor de meechattende vrouwen, niet zoals een chatbox volgens minuten betaald (zie Telefacts verleden week) maar volgens H/T tekstjes. Wat voor mij als besluit in mijn doctoraatswerk vast staat: de Wetgevende en de Uitvoerende en de Rechtsprekende Machten moeten àl die soorten sites van Rechtswege zodra ze actief worden direct stoppen. Dit kan alleen maar als ze aan de providers, hier Belgacom, Telenet edm, de plicht opleggen om het door te geven, net als ze aan de banken opgelegd hebben om te melden aan de witwascel. Velen zijn eraan verslaafd op basis van valse hoop, en ze worden geld afgezet, net als in de hele hoerensector: STEKKER UIT ! Dat de B Staat dan minder inkomsten heeft? Laat me lachen, die multinationals betalen er géén ! En aan de mannen en vrouwen die willen afkicken, slechts 1 ding: smijt je computer buiten. Voor al het serieuze zijn er bibliotheken toch !

bert

on zaterdag, 21 juni 2014. Posted in Slechte Ervaringen

dit is egt nep

tgirl.nu is egt nep wat je aan het lijntje gehouden en zo gouw je denkt dat je een afspraak kunt maken en je gegevens uit wilt wisselen dan krijgt de ander allen maar ****** te zien dus een afspraak kun je daar niet maken dus gewoon geld kloppen rij en voor de rest niets

Rbn

on vrijdag, 20 juni 2014. Posted in Slechte Ervaringen

datingprikbord.nl

datingprikbord.nl is fake. je word overspoeld met dames van alle leeftijden die contact met je zouden willen maar ze willen alleen maar via de site mailen waar je 1 euro per bericht voor betaald.. en ze weigeren contactgegevens te delen.

Leo1953

on woensdag, 18 juni 2014. Posted in Slechte Ervaringen

www.marktplaatsvoorsex.com is echt nep, bagger

Wat een waardeloze site, veel vrouwen en je krijgt veel reacties die uitmonden in een eindeloze berichten serie die alleen via credits van de site gaan. Mocht je hier commentaar over leveren in je advertentie dan wordt die door de site gecorrigeerd. Er staan alleen maar nep vrouwen op. Ik ben zo dom geweest om 10 credits te kopen, wat denk je alles weg en geen resultaat. Reacties van zogenaamde vrouwen "ik ga niet prive mailen met je want ik ken je niet eens" De advertientie laat niets te wensen over, ze willen neuken en veel sex echter als puntje bij paaltje komt kun je eindeloos berichten sturen via de site wat je natuurlijk credits kost en dat is het enige waar ze op uit zijn. NIET DOEN DUS. Hopelijk zijn er meer mannen die dit meemaken en hun commentaar op dit soort forums zetten. Misschien en dat ben ik van plan om dit ook in een advertentie bij www.lekkeradverteren.nl en www.sexjobs.nl te publiceren want deze sites heb ik goede ervaringen mee. Een gewaarschuwd man telt voor twee, laat die baggersite dus links liggen, absoluut niet doen!!!!!!!