Milf-Match.nl

Articles in Category: Slechte Ervaringen

Deel je ervaringen m.b.t. fake/nep-sites op het gebied van Erotische Dating.

Tony

on maandag, 22 september 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Xspeurders zo fake als het maar kan.

Had in 4 dagen ruim 150 reacties op mijn profiel en niet de minste, van 18 tot 68 jaar. Hiervan heb ik met 8 dames geprobeerd een date te regelen. Je raad het al geen schijn van kans, steeds weer lullige vragen om je van je credits af te helpen. Toen ik op mijn profiel zette, " er wordt er maar 1 genaaid op deze site en dat is diegene die credits koopt " was het bestuur boos. Dus nooit aanmelden, want je wordt echt genaaid. Groet, Tony

Henk Schepers

on zondag, 21 september 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Cupidos Fake

Ik ben sinds afgelopen week op cupido's en ja te laat hier gekeken en ik heb een tip voor alle gebruikers van fake websites. installeer een plugin in je browser van tineye.com of ga daar naartoe want daar kun je aan de hand van de foto dus de identiteit van opvragen en cupido's staat er vol van. niet allemaal maar wel heel veel.

Rockabilly

on woensdag, 10 september 2014. Posted in Slechte Ervaringen

LUVMATCH is FAKE !!

LUVMATCH is FAKE !! Staat ook heel duidelijk in hun disclaimer! " LuvMatch heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieding van zogenaamde "adult entertainmentdiensten" op basis van fictieve content. Fysieke afspraken zijn niet mogelijk. Door gebruik te maken van de entertainmentdiensten verklaart de gebruiker wetenschap te hebben van de fictieve aard van de entertainmentdiensten. De gebruiker kan geen aanspraak maken op de inhoud van de entertainmentdiensten en de juistheid daarvan. Indien zich in de inhoud van de entertainmentdiensten overeenkomsten voordoen met bestaande personen, dan berusten deze op toeval. "

patrick

on donderdag, 04 september 2014. Posted in Slechte Ervaringen

fakkeeee

let op www.cupidos.nl fakeee..je mag 3 gratis berichten sturen zonder een vip lid en dan krijg je eerst veel berichten van vrouwen emaal een viplid geen enkele bericht meer..een grote leugen!!!

JOOST

on zondag, 31 augustus 2014. Posted in Slechte Ervaringen

marktplaatsvoorsex.eu FAKE !!!

Net zoals de .com en .be is deze zo fake als ie maar zijn kan. Maakte 1 account op de .be-site en eentje op de .eu-site aan, met dezelfde gegevens en zelfde foto's. Ik mailde met allebei effe met éénzelfde profiel, en de ene wist niet dat ik met de andere even voordien ook had gechat, tja dan weet j'het wel natuurlijk ... Profielen met foto's ook eens checken, komen stuk voor stuk van op seks- of pornosites.

Anoniem

on maandag, 18 augustus 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Erotischnederland

Ook dit is ondanks de positieve bijdrage van Ron de Vries (vast iemand met 6 nepprofielen daar) ook weer een fakerssite. ff paar vrouwtjes benaderd, allebei zo geil als boter, met de 1 (zocht betaalde sex) afgesproken haar 50 euro te geven voor mij hard neuken, zij mij daarna 25 euro betalen voor ik haar nogmaals hard neuken. Jullie raden het al, zelfs deze escort had haar agenda vol en bleef maar stupide vraagjes stellen. Niet aan beginnen dus, koste alleen maar geld.

Peter

on maandag, 04 augustus 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Marktplaats voorsex

Oplichters, veel vrouwen die reageren, maar niet voor seks, alleen voor je credits, en als je klaagt stemmen ze daar de berichten van de vrouwen opaf, zo van, ik wil geen credits verspillen geef me een tel.nummer of e-mail dat gaat sneller, vele honderden euros verder, nog geen date...ik vind dat dit gestopt moet worden en snel ook....

gratisdatingcontact.nl

on maandag, 04 augustus 2014. Posted in Slechte Ervaringen

gratisdatingcontact.nl

Dat gaat weer snel. Gemiddeld zo'n 3 mooie, veel te jonge dames, die met me willen afspreken. Niet onbelangrijk detail!!! Ik heb op die site een profiel als VROUW aangemaakt, niet zijnde BI. Daar moet de Administrator maar eens beter naar kijken.....

kj

on vrijdag, 01 augustus 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Hoe fake/nep datingsites aanpakken

Wat is er te doen tegen al die fake (seks)dating sites die nepprofielen gebruiken en zelfs gebruik maken van foto' van o.a. buitenlandse modellen...??? Valt dit niet onder identiteisfraude/misleiding? Het kan toch niet zo zijn dat door een eenvoudig regeltje in de voorwaarden van zo'n site over entertainment en nep profielen, dat ze eronder uit komen? Is er hier iemand die daar meer ervaring mee heeft?

Ron de Vries

on woensdag, 30 juli 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Ik heb er geen verstand van maar bij erotischnederland.nl heb ik al vier keer afgesproken

Geen idee of jullie hier ook positieve ervaringen mee hebben, of dat ik gewoon mazzel had maar ik ben nu al twee maal met een leuke dame uit geweest en twee maal daarvoor heb ik alleen maar gemeenschap gehad met een vrouwtje

Tommy

on dinsdag, 29 juli 2014. Posted in Slechte Ervaringen

Echt fake

Marktplaatsvoorsex is 100% fake het heeft me veel geld gekost en geen enkele afspraak gemaakt . Ze geilen u eerst op en als je wilt afspreken kunnen ze niet of willen ze u nog beter leren kennen dus zo fake