Milf-Match.nl

Articles in Category: Goede Ervaringen

Deel je ervaringen m.b.t. ECHTE sites op het gebied van Erotische Dating.

Dark

on zaterdag, 14 december 2013. Posted in Goede Ervaringen

Secretflirt werkt

Je moet abonnementsgeld betalen, maar succes is daarna alleen maar van jou zelf nog afhankelijk. Regelmatig veel dames online, geen fakers, advertenties of sjoemelen voor sms-jes of 0900 nummers. Al meer dan 2 jaar lekker actief en volop dates.

Brenda en Marcel

on maandag, 09 december 2013. Posted in Goede Ervaringen

www.zabber.nl

Zabber.nl is een ECHT gratis website, zonder gezeur dat je opeens moet gaan betalen voor berichten, zoals je op zoveel sites ziet. Daarnaast biedt Zabber de mogelijkheid om je profiel te laten controleren, waarna er een "ik ben 100% echt" zegel op je profiel wordt geplaatst, zodat andere gebruikers zeker weten met een echt profiel te maken te hebben. Verder werkt Zabber zoals Facebook en zijn er ontzettend veel mensen online, die op zoek zijn naar sex en contact. Kortom, wij vinden het een aanrader !

peter

on zaterdag, 23 november 2013. Posted in Goede Ervaringen

Twoo

Lees in de lijst van nep sites die enkel uit zijn op je geld dat Twoo er tussen staat, nochtans kan ik bevestigen dat ik heel goeie ervaringen heb met Twoo, zelfs al veel door gedate en nooit betalend, ik ben geen betalend Twoo lid.

Ron

on zondag, 03 november 2013. Posted in Goede Ervaringen

Positief!!

Zet je advertentie gewoon op www.sexmarkt.nl. Gratis, geen verborgen kosten, duurt wat langer misschien, maar je krijgt ook niet elk kwartier een fake-berichtje van een niet bestaande, geld verslindende dame!