Milf-Match.nl

Informatie

on donderdag, 06 juni 2013. Posted in Informatie (Algemeen)

Gouden Tip!!!

Heb je twijfels over een sexdating-site, lees dan onderstaand zinnetje! Kijk altijd naar de voorwaarden op de site, en zoek vervolgens op het woord: "entertainment". De rest moge dan duidelijk zijn.....

Een overzicht van Adult- en Relatie Sites welke niet nep zijn. Veel mensen, voornamelijk mannelijke, trappen er nog steeds in. 'Gratis' account aanmaken bij een Adult Site, waar duizenden gewillige vrouwen zitten te wachten.... op jou. NOT!!! Binnen 1 uur heb je al een of meerdere positieve reacties; "Jouw profiel spreekt me aan". Ga er maar vanuit dat er aan de andere kant van de 'lijn' ook een man zit met maar een doel; Jou aan het lijntje houden en je zoveel mogelijk credits (lees: GELD) afhandig maken.

Comments (1)

 • Dirk

  Dirk

  02 juli 2014 at 10:14 |
  Dit is een leuke website maar ik mis een [contact] functie .
  Ik ben de webmaster van www.datingbedrog.nl , een van de langst draaiende onafhankelijke informatie websites over bedrog in de dating wereld, mocht je dat nog niet uit de titel hebben begrepen.
  Ik zoek betrouwbare link partners en dan zou het handig zijn om een contact functie te hebben, bovendien wekt het meer vertrouwen als je weet met wie of wat je te maken hebt..
  Ik merk het wel of hier reactie op komt , ik ben te vinden via mijn website ..
  Dirk

Leave a comment

Please login to leave a comment.