Milf-Match.nl

Hoe werkt dat, zo'n fake site?

on donderdag, 06 juni 2013. Posted in Informatie (Algemeen)

Ten eerste heb je software nodig en een domeinnaam.
 
De software is vaak gratis te verkrijgen. Een betaalde oplossing ziet er professioneler uit en biedt vooral meer mogelijkheden.
 
Voor het bouwen van zo'n site heb je niet veel kennis nodig. Na installatie van de software is het alleen nog een kwestie van configureren van alle instellingen.Tevens bevat de software mogelijkheden om de boel te flessen.

 

  1. Hoeveel leden wil je dat er altijd online zijn? Vul het aantal in, en de bezoeker van de site ziet ergens vermeld staan dat er op dit moment 150 leden 'online' zijn. Dat schept vertrouwen, NOT!!!
     
  2. Aanmaken van fake-members.
    Voer het aantal leden in dat je wenst aan te maken, bijvoorbeeld 10.000 !
    Vervolgens kun je percentueel aangeven het aantal: mannen/vrouwen, seksuele voorkeur, geloof, land, etc...
Oftewel, binnen 1 minuut beschik je over 10.000 leden, met of zonder foto. Al deze leden hebben uiteraard hetzelfde email-adres.
 
Vervolgens koopt de beheerder een krat cola, pallet chips en slof sigaretten en neemt plaats achter z'n pc om alle berichten/verzoeken/vragen te beantwoorden met maar een doel:
 
Jou zo lang mogelijk aan het lijntje houden en zoveel mogelijk centjes uit je zak te kloppen.
 
Bespaar je de moeite te vragen naar het mail-adres van die schone dame, zodat je buiten de betreffende site om, met haar het contact kunt voortzetten. 

Na verloop van tijd zal het duidelijk zijn dat het om een fake-site gaat. 
Maar niet getreurd, voor een paar euro zal men een nieuw domein vastleggen, en een andere template over de betreffende site gooien.

Comments (0)

Leave a comment

Please login to leave a comment.