Milf-Match.nl

Niet Nep, No Fake!

Womanizer

Geschreven door Super User. Gepost in Algemeen

womanizerZoek jij een clitoraal speeltje met orgasmegarantie? Stop met zoeken en bestel de Womanizer!

De Womanizer is hét speeltje van de eeuw. Met orgasmegarantie! Erg verslavend en bijzonder geschikt voor een snel, heftig, clitoraal orgasme. Ga jij voor de tijgerprint, de rode, de roze of de tattoo versie?

Belangrijke kenmerken:

  • Clitoraal
  • Trilt niet: luchtdruk pulsaties
  • Zwart/roze/rood/tattoo
  • 5 standjes
  • Oplaadbaar
  • 1 jaar garantie

De Womanizer is o.a. verkrijgbaar via Nachtkastje (klik op logo)


Hoe werkt de Womanizer?


De Womanizer is uniek. In plaats van te trillen tegen en op de clitoris, maakt de Womanizer gebruik van luchtdruk. Wanneer je de opening vlak voor jouw clitoris plaatst, zal deze de clitoris zachtjes naar binnen zuigen en daar door luchtdruk pulsaties gaan uitvoeren die je binnen een minuut naar de 7e hemel brengen.

Extra informatie
De Womanizer heeft 5 standen qua intensiteit. Begin absoluut op de zachtste stand en laat je clitoris wennen aan dit hemelse gevoel. De Womanizer is oplaadbaar en wordt geleverd inclusief USB-kabeltje en adapter.

Womanizer in de media
Het grootste Duitse magazine "Stern" gaf de Womanizer van een schaal van 1 tot 10 een dikke 15! Ongekend en helemaal terecht.
Tijdens de vakbeurs "Erofame" was de stand waar de Womanizer gepresenteerd werd de meestbezochte. De dames die de Womanizer daar mochten testen kwamen volgens eigen zeggen in korte tijd tot " ongekende hoogtepunten".

 

Sponsored   by   Erotische Datimg    &    Eroxica

banner dewebcamsex